• PRO TV
  • Craciunul fotbalistilor: Urarile haioase de sarbatori ale sportivilor. VIDEO

Craciunul fotbalistilor: Urarile haioase de sarbatori ale sportivilor. VIDEO

Craciunul fotbalistilor: Urarile haioase de sarbatori ale sportivilor. VIDEO

Sarbatorile de Craciun scot in evidenta chiar si cele mai hazlii urari venite din partea unor oameni cunoscuti din lumea fotbalului international.

Anul acesta jucatorii si staff-ul tehnic din cadrul formatiei italiene AC Milan au inregistrat un videoclip in care le ureaza "Craciun Fericit!" tuturor fanilor fotbalului.

Incercand sa fie hazlii si totodata binevoitori cu sarbatoarea Craciunului jucatorii de la AC Milan s-au aliniat intr-un filmulet postat pe YouTube pentru a canta celebra melodie a formatiei Wham! - "Last Christmas". 

Printre vedetele din filmuletul celor de la AC Milan se numara Kevin Boateng, care a refuzat sa cante vreun vers din melodia formatiei britanice. Desi s-au rugat de el sa incerce macar doua cuvinte din cantec Boateng nu s-a lasat induplecat, potrivit Mediafax.

Un alt fotbalist foarte cunoscut care a fost desemnat de clubul sau pentru a transmite urari de bine fanilor cu ocazia Craciunului este Sergio Ramos de la Real Madrid. Fotbalistul spaniol s-a rezumat in a face urari simple cu ocazia acestei sarbatori pe fundalul unei atmosfere calduroase de Craciun.  

Nici Manchester City nu s-a lasat mai prejos la capitolul urarilor si a pregatit pentru fani un videoclip in care fundasul sarb Aleksander Kolarov canta celebrul "Jingle Bells". Conform sursei citate, fotbalistul ar fi fost de fapt pacalit de staff-ul formatiei engleze pentru a fi protagonistul videoclipului de Craciun. 

In spiritul sarbatorilor de Craciun a intrat si un fan al fotbalistului francez Karim Benzema. Acesta a fost ceva mai glumet din fire, punand cap la cap un scurt filmulet in care numele lui Benzema este adaptat la cantecul "Feliz Navidad". 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni