• PRO TV
  • Cat "costa" fericirea unei femei si ce anume le face fericite pe reprezentantele sexului frumos

Cat "costa" fericirea unei femei si ce anume le face fericite pe reprezentantele sexului frumos

Cat "costa" fericirea unei femei si ce anume le face fericite pe reprezentantele sexului frumos

Printr-un sondaj efectuat pe 2.000 de femei, cercercetatorii britanici au ajuns la concluzia ca reprezentantele sexului frumos pot fi facute fericite fara prea mare cheltuiala.

In topul listei lucrurilor care fac fericita o femeie se afla o imbratisare spontana din partea partenerului. De asemenea, complimentele reprezinta o alta modalitate prin care femeilor le este adus zambetul pe buze, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.

Printre alte lucruri care fac fericite femeile se numara primirea de flori si cadouri, dar acestea sunt incantate si cand reusesc sa obtina un targ bun sau isi cumpara un parfum nou sau o lenjerie sexy.

Un alt lucru care o poate face fericita este probarea unor haine care nu i se mai potriveau si care redevin bune de purtat.

Branza reprezinta un aliment indragit de femei, iar o oja noua poate face diferenta in starea de spirit.

Un reprezentant al celor care au efectuat studiul considera ca pentru a face fericita o femeie nu iti trebuie foarte multi bani.

Surprinzator, o baie acasa este privita cu mai mult drag de femei decat o zi petrecuta la spa, iar citirea unei carti este o activitate mai buna decat privitul unei telenovele.

Dintii curati reprezinta un alt lucru important in viata unei femei, mai important chiar si decat pranzul in oras cu prietenii sau observarea noii coafuri de catre colegi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni