• PRO TV
  • Ne-ai aratat cat de LaLa esti si acum, in 2013, premii noi primesti!

Ne-ai aratat cat de LaLa esti si acum, in 2013, premii noi primesti!

Ne-ai aratat cat de LaLa esti si acum, in 2013, premii noi primesti!

Ulker si Tempo de LaLa Band te pun din nou in fata unor surprize extraordinare. Citeste totul mai jos:

Asa cum deja te-ai obisnuit, cu biscuitii Tempo de LaLa Band ai parte numai de surprize placute. Colectioneaza noile stickere cu preferatii tai si ai sansa sa castigi unul dintre premiile puse in joc:

Este foarte simplu! Intra aici in sectiunea de concurs pe site-ul tempodelalaband.ro, introdu codul de pe sticker si afla daca ai castigat pe loc unul dintre premiile zilnice.
Daca totusi nu ai castigat nu inseamna ca ai si pierdut. Codul tau este inscris automat la tragerea la sorti a premiului de vineri si a premiilor speciale. Bafta!

Daca vrei sa stii totul despre premii nu uita sa citesti si regulamentul pe care il gasesti aici, iar ca sa ramai in permanenta conectat la toate noutatile intra aici pe Facebook!

ZILNIC:

5x abonamente Voyo.ro, ca sa vezi editia de colectie pariu cu Viata si fiecare episod din noul sezon, plus inca alte 600 de filme, toate pe net!
4x casti wirelles marca Sony care se acorda cate una in fiecare zi, de Luni pana Joi, in fiecare saptamana din perioada campaniei


SAPTAMANAL:


1x CONSOLA XBOX 4GB + KINECT + joc ADVENTURE + Joc JUST DANCE 3, in fiecare VINERI din fiecare saptamana din perioada campaniei


PREMII SPECIALE:

vizita la fabrica Ulker impreuna cu membrii LaLa Band
vizita pe platourile de filmare ale serialului Pariu cu viata

*Poti castiga un singur premiu dintr-o singura categorie.
Daca ai castigat un premiu zilnic, codul tau va intra automat si in extragerea pentru premiile saptamanale si precum si pentru cele speciale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni