• PRO TV
  • David Hasselhoff, indragostit la 60 de ani de o blonda superba, care are jumatatea varstei lui. Cum s-au distrat in vacanta:

David Hasselhoff, indragostit la 60 de ani de o blonda superba, care are jumatatea varstei lui. Cum s-au distrat in vacanta:

David Hasselhoff, indragostit la 60 de ani de o blonda superba, care are jumatatea varstei lui. Cum s-au distrat in vacanta:

David Hasselhoff , 60 de ani, starul serialelor "Baywatch" si "Knight Rider", e indragostit nebuneste de Hayley Roberts, o frumoasa blonda, in varsta de 32 de ani. 

In urma cu 18 luni, ea i-a cerut un autograf, iar el i-a cerut numarul de telefon. De atunci, actorul, cunoscut din serialul “Baywatch”, a cerut-o de sotie de trei ori pe Hayley, deocamdata fara rezultat.

Cei doi au avut o escapada romantica pe insula privata Necker , detinuta de miliardarul Richard Branson.



Blondina, care inainte sa-l cunoasca pe Hasselhoff, lucra ca vanzatoare intr-un magazin, s-a distrat de minune in vacanta si nu a uitat sa posteze fotografii cu ea in costum de baie, pe contul de Twitter.





David Hasselhoff a fost casatorit de doua ori - cu Catherine Hickland, intre 1984 si 1989, si cu Pamela Bach, intre anii 1989-2006. Cariera lui Hasselhoff a inceput cu un rol in serialul "Tanar si nelinistit", pe care l-a jucat in perioada 1975 - 1982. in 1990, el si-a lansat primul album muzical, "Looking for Freedom", urmat de "Crazy for You" (1991) si "Miracle of Love" (1995).

Hasselhoff a revenit in lumea cinematografiei ca actor si producator al "Baywatch - Echipa de interventie", care l-a facut celebru in intreaga lume.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni