• PRO TV
  • Ionita din Clejani l-a alergat pe Maruta cu un sarpe de 50 de kilograme prin platoul "Happy Hour". Era sa lesine cand a vazut ce cadou a primit de la el

Ionita din Clejani l-a alergat pe Maruta cu un sarpe de 50 de kilograme prin platoul "Happy Hour". Era sa lesine cand a vazut ce cadou a primit de la el

Ionita din Clejani l-a alergat pe Maruta cu un sarpe de 50 de kilograme prin platoul "Happy Hour". Era sa lesine cand a vazut ce cadou a primit de la el

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro

Marius Gavrila, unul dintre prietenii lui Catalin Maruta, a venit cu caravana "Din dragoste pentru Maruta" la "Happy Hour" cu ocazia zilei de nastere a prezentatorului.

Marius Gavrila i-a oferit in dar unul dintre tricourile pe care le purta inainte sa isi faca operatie de micsorare de stomac, un obiect vestimentar masura 7XL.



Din Norvegia, direct la "Happy Hour", a venit si Maria Bamboi, cea mai tare asistenta de televiziune, care i-a adus lui Maruta in dar niste gogosi facute special pentru el, cu ocazia zilei sale de nastere.



Nici Viorica si Ionita din Clejani nu au putut sa lipseasca de la aceasta petrecere, ei i-au cantat lui Maruta o piesa compusa special pentru el si i-au oferit un sarpe de 50 kg cu care Ionita l-a alergat pe Maruta prin tot platoul.

"Doamna Bamboi are mai mult curaj decat mine, de-asta sunteti asistenta mea", a declarat Catalin Maruta dupa ce doamna Bamboi, fara pic de frica, a pus sarpele inapoi in cos.

Roxana Ionescu a venit sa danseze pentru Catalin Maruta de ziua lui si i-a invatat cativa pasi de dans atat pe el, cat si pe invitatii lui.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni