• PRO TV
  • Poze cu ducesa Kate in costum de baie si insarcinata, publicate intr-o revista italiana

Poze cu ducesa Kate in costum de baie si insarcinata, publicate intr-o revista italiana

Poze cu ducesa Kate in costum de baie si insarcinata, publicate intr-o revista italiana

Familia regala britanica si-a exprimat "dezamagirea", miercuri, dupa ce revista italiana Chi a publicat cateva fotografii care o prezinta pe ducesa Catherine, sotia printului William, in costum de baie si insarcinata in patru luni, pe o plaja tropicala.

"Suntem dezamagiti de faptul ca fotografii cu ducele si ducesa (de Cambridge, n.r.), facute in timpul unei vacante private pe Insula Mustique, par sa fie pe punctul de a fi publicate in strainatate", a declarat un purtator de cuvant de la palatul St. James, unde se afla biroul cuplului princiar britanic.

"Este un caz de violare a vietii private a cuplului", a adaugat acelasi purtator de cuvant.



Coperta revistei italiene Chi, ce poate fi vazuta deja pe site-ul grupului Mondadori, controlat de familia fostului premier italian Silvio Berlusconi, care detine publicatia, ii prezinta pe Kate si William in costume de baie, pe o plaja.

Titlul "La Pancia Cresce" ("Creste burtica") a fost aplicat de editorii aceleiasi reviste peste o alta fotografie, care o prezinta pe Kate intrand in apa, intr-un costum de baie albastru.



Potrivit tabloidului The Sun, fotografiile au fost publicate si in revista australiana Woman's Day. Se crede ca acele poze ar fi fost facute de la bordul unei ambarcatiuni cu o camera foto ce focalizeaza la mare distanta, iar revista australiana, detinuta de grupul german Bauer Media Group, ar fi platit pentru ele suma de 30.000 de lire sterline.

Ducesa Catherine si printul William, al doilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, asteapta primul lor copil, care se va naste in luna iulie.

Revista italiana Chi publicase in septembrie 2012 alte fotografii, in care ducesa a fost surprinsa topless, in timpul unei vacante pe care cuplul princiar britanic a petrecut-o pe o proprietate privata din sudul Frantei.

Cuplul britanic a dat in judecata revista franceza Closer, detinuta tot de grupul Mondadori, prima care a publicat acele fotografii. Revistei i s-a interzis prin hotarare judecatoreasca sa vanda si sa redifuzeze acele fotografii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni