• PRO TV
  • Tudorel Popa, in culmea fericirii. A semnat contractul pentru prima sa locuinta:VIDEO

Tudorel Popa, in culmea fericirii. A semnat contractul pentru prima sa locuinta:VIDEO

Tudorel Popa, in culmea fericirii. A semnat contractul pentru prima sa locuinta:VIDEO

Emisiunea este si pe Voyo.ro.

Minunile lui Maruta continua. Cu ajutorul telespectatorilor, Tudorel Popa a semnat contractul si este fericitul posesor al unei o garsoniere mai mari si cu bucatarie proprie.



Dupa ce Tudorel Popa a fost de-a dreptul coplesit de vestile bune de care a avut parte la “Happy Hour”, Maruta i-a pregatit o surpriza si mai mare: multi oameni cu suflet generos au donat diferite sume in contul deschis special pentru a-l ajuta, astfel ca suma care s-a strans este suficienta pentru a-i cumpara lui Tudorel o garsoniera mai mare, care sa aiba si bucatarie utilata si tot ceea ce ii va fi de folosinta viitorului locatar.

Foarte multi romani au rezonat cu minunea lui Maruta de la “Happy Hour”, astfel ca si-au dorit sa contribuie cu oricat de putin la fericirea simpaticului si generosului Tudorel.

Tudorel are acum o garsoniera mai mare, mai incapatoare, cu bucutarie proprie, o casuta in care va putea locui nu numai datorita echipei de la ProTV, ci si telespectatorilor care au fost impresionati de povestea sa. Gunoierul care a copilarit intr-un orfelinat si a ajuns apoi sa doarma pe strazi are propria casa!

Si Marius Gravrila i-a promis ca il va lua ca entertainer in spectacolele pe care le organizeaza si ii va da un salariu, dar si banuti ca sa-i poata ajuta pe copiii orfani de care are grija. Acestora Tudorel le-a impartit deja toate darurile primite in cadrul “Happy Hour” din partea unui sponsor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni