• PRO TV
  • Andreea Marin, despre relatia cu Stefan Banica dupa divort: "Acum ne intelegem mai bine decat in perioada in care eram casatoriti"

Andreea Marin, despre relatia cu Stefan Banica dupa divort: "Acum ne intelegem mai bine decat in perioada in care eram casatoriti"

Andreea Marin, despre relatia cu Stefan Banica dupa divort: "Acum ne intelegem mai bine decat in perioada in care eram casatoriti"

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Andreea Marin a petrecut acest weekend in Istanbul impreuna cu alti 30 de jurnalisti, printre care si Robert Turcescu, despre care s-a crezut ca a avut o relatie cu vedeta.

Andreea a facut cumparaturi atat pentru ea, cat si pentru fetita ei, Violeta, a vizitat platourile de filmare ale unei televiziuni si s-a ocupat de unele colaborari intre Romania si Turcia pentru un proiect cultural.

Andreea Marin a venit in platoul "Happy Hour" unde a declarat ca relatia ei cu fostul sot, Stefan Banica, este una mult mai buna decat cea dinaintea divortului. Ea spune ca se simte mai stapana pe sine si ca i-a fost foarte greu sa treaca peste aceasta despartire, dar ca lucrurile trebuie sa mearga inainte.

"Numele meu in buletin este in continuare Banica, pentru ca nu suntem atat de suparaţi.

Suntem divorţaţi in acte, dar relaţia dintre noi acum este chiar mai buna decat cea din timpul casniciei.

Aceasta experienţa ne-a maturizat. Exista si posibilitatea sa ne impacam, dar eu nu fac nicio speculaţie si niciun demers in acest sens. Las lucrurile sa se aseze", a marturisit Andreea.

Andreea Marin a venit in platoul "Happy Hour" unde a declarat ca relatia ei cu fostul sot, Stefan Banica este una mult mai buna decat cea de dinaintea divortului. Aceasta a declarat ca se simte mai stapana pe sine si ca i-a fost foarte greu sa treaca peste aceasta despartire, dar ca lucrurile trebuia sa mearga inainte.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni