• PRO TV
  • Ce reactie a avut fiul unui iepuras Playboy, cand si-a vazut pentru prima data mama dezbracata, in paginile revistei

Ce reactie a avut fiul unui iepuras Playboy, cand si-a vazut pentru prima data mama dezbracata, in paginile revistei

Ce reactie a avut fiul unui iepuras Playboy, cand si-a vazut pentru prima data mama dezbracata, in paginile revistei

Kendra Wilkinson, in varsta de 28 de ani, a povestit amuzata cum a reactionat fiul ei in varsta de 3 ani cand a vazut-o dezbracata in revista cu iepurasi.

Hank Jr. a vazut o fotografie lipita pe oglinda tatalui sau, in baie, in care Kendra Wilkinson aparea dezbracata. "Eram pe plaja, aveam parul ud si eram in pielea goala pentru Playboy. Micutul Hank a venit la mine si m-a intrebat: "

Copilul nu a fost prea incantat de ceea ce a vazut si a comentat: "Dar esti atat de murdara". "Inot, inot", i-a precizat ea.

Kendra Wilkinson si Hank Baskett sunt impreuna de 5 ani. Kendra sustine ca este o usurare pentru ea ca nu mai trebuie sa-si ascunda trecutul:

"S-a intamplat si am reactionat cum am stiut mai bine. Este amuzant. Micul Hank nu mai este atat de mic. Are 4 ani, dar se poarta ca la 23. Isi stabileste propriile reguli. Parca ar fi un batranel, un italian ursuz, in corpul unui baietel. Este foarte rautacios", a explicat fosta iubita a lui Hugh Hefner, care planuieste sa mai aiba un copil in 2013.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni