• PRO TV
  • Nici macar cureaua SEXY nu l-a ajutat sa treaca de preselectii. Cu ce inventii ciudate s-a prezentat un concurent la "Romanii au talent"

Nici macar cureaua SEXY nu l-a ajutat sa treaca de preselectii. Cu ce inventii ciudate s-a prezentat un concurent la "Romanii au talent"

Nici macar cureaua SEXY nu l-a ajutat sa treaca de preselectii. Cu ce inventii ciudate s-a prezentat un concurent la "Romanii au talent"

Show-ul este integral pe voyo.ro.

Tiproc Alexandru a venit la "Romanii au talent" pentru a se face cunoscut si pentru a-si prezenta inventiile. El se considera unul dintre cei mai mari inventatori ai tuturor timpurilor si isi doreste sa devina regele tarii. Si ca sa fie sigur ca are o sansa, a purtat la pantaloni o curea pe care scria sexy :)

Show-ul este ACUM integral pe Voyo.ro.



"Eu am vrut sa devin regele tarii, am vorbit cu lumea si am apelat la autoritati cu diferite memorii, dar nu m-au bagat in seama", a declarat el inainte sa intre pe scena.

Barbatul a venit cu orchestra proprie, alaturi de care a cantat la vioara. Tot el le-a prezentat juratilor inventiile sale inca nebrevetate: lingura cu care mustaciosii pot manca mamaliga cu lapte si carjele cu care te poti apara de urs.

VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU! 

Smiley si Pavel Bartos iti spun ce talent special ai, iar prietenii tai te trimit la urmatorul show LIVE "Romanii au talent".


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni