• PRO TV
  • Ion Tiriac, la "Dupa 20 de ani": "Eu ii dau credibilitate si lui Ponta, si acestui guvern"

Ion Tiriac, la "Dupa 20 de ani": "Eu ii dau credibilitate si lui Ponta, si acestui guvern"

Ion Tiriac, la "Dupa 20 de ani": "Eu ii dau credibilitate si lui Ponta, si acestui guvern"

Pe 24 februarie, de la ora 10:00, Ion Tiriac, invitatul primei editii "Dupa 20 de ani" din noul sezon.

Reorganizarea teritoriala, criza financiara, perspectivele de business si, evident, situatia politica actuala au fost temele dezvoltate de Cristian Leonte si jurnalistii Claudiu Pandaru (redactor-sef Gandul.info) si Cristian Hostiuc (director editorial "Ziarul Financiar") impreuna cu unul dintre cei mai respectati oameni de afaceri ai Europei, invitatul primei editii din noul sezon "Dupa 20 de ani" - Ion Tiriac.

"Eu ii dau credibilitate si lui Ponta, si acestui guvern", spune Ion Tiriac, insa recunoaste ca este subiectiv in ceea ce-l priveste pe premier, pentru ca acesta a facut un Minister al Sportului. "Un om e atat de bun pe cat sunt cei din jurul lui", mai spune Ion Tiriac care adauga insa ca echipa Ponta are de demonstrat lucrul acesta in anii care vor urma.

Omul de afaceri a marturisit insa ca este preocupat de situatia Opozitiei, pentru ca in acest moment pentru a echilibra scena politica romaneasca este  nevoie de o Opozitie puternica."Guvernul Ponta isi va atinge tinta de crestere economica", e de parere Ion Tiriac. Tinta de crestere economica propusa de Executiv este "modesta, dar realizabila", dar, asa cum se stie, neprevazutul vine din situatia economica a unor tari europene.

Criza economica va mai tine, afirma Ion Tiriac, insa "noi nu suntem atat de jos si reprezentam un punct foarte important pentru investitii", mai spune omul de afaceri. 

Regionalizarea ar fi o decizie benefica pentru Romania din punctul de vedere al lui Ion Tiriac, care e de parere ca acest lucru ar trezi spiritul de emulatie intre diferitele regiuni ale Romaniei, iar banii s-ar "imparti mai usor". Cat despre problema baronilor locali omul de afaceri nu se arata ingrijorat, daca acestia ar fi buni platitori de taxe si impozite.  

"Nu stiu sa fac compromisuri!" – aceasta a raspuns Ion Tiriac la intrebarea daca va ajunge vreodata jucator important pe scena politica romaneasca. 

Aceasta editie a emisiunii poate fi urmarita integral si pe Voyo.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni