• PRO TV
  • Parasit de sotie, Celentano se lasa de bautura. Tara o arde din nou pe comedie cu "Las Fierbinti"

Parasit de sotie, Celentano se lasa de bautura. Tara o arde din nou pe comedie cu "Las Fierbinti"

Parasit de sotie, Celentano se lasa de bautura. Tara o arde din nou pe comedie cu "Las Fierbinti"

Pe 28 februarie, de la ora 20:30, "Las Fierbinti" revine la ProTV cu cel de-al treilea sezon.

Rasul romanesc a hibernat destul! Cel de-al treilea sezon al mult indragitului serial "Las Fierbinti" revine la ProTV din 28 februarie, de la ora 20.30, mai comic ca niciodata! Cu aceleasi personaje gata sa revolutioneze inca o data comedia, primul episod al sezonului de primavara il gaseste pe Celentano (Adrian Văncică) cu ganduri noi: parasit de sotie, simpaticul betiv e decis sa se lase de bautura.

Vrea sa faca o "matamorfoza", dupa cum ii declara lui Firicel (Cuzin Toma) pentru ca de cand a ramas fara nevasta si soacra nu mai simte nevoia sa bea. Mai mult decat atat, are ganduri de angajare: descopera gustul bun al mancarii, care dintr-o data parca e mai dulce decat licoarea bahica, asa ca vrea sa-si ia serviciu pentru a castiga bani de trai.

Cum se va incheia metamorfoza lui Celentano si daca va reusi el sa stea departe de mult indragita sticla, tentat de Firicel si Ardiles (Mihai Margineanu), telespectatorii ProTV vor descoperi joi seara de la 20:30.

Primul episod din noul sezon este ACUM  pe Voyo.ro.



"Cel de-al treilea sezon "Las Fierbinti" ii rezerva lui Celentano niste intamplari pe care le poti numi foarte cinstit chiar aventuri", marturiseste Adrian Văncică. "Ii rezerva accidente, intalniri cu Sfantul Petru, alte revelatii, intarirea prieteniei cu Firicel si alte intalniri de gradul zero cu nevasta si soacra. Celentano isi descopera sezonul asta si vocatia de scriitor, daca in al doilea sezon a vrut sa fie pictor", mai spune Văncică. Cat despre prietenia lui Celentano cu Firicel, actorul povesteste ca pana si in pauzele de la filmare textele sunt repetate cu mare simt de raspundere.

"In pauzele de la filmari nu stiu ce fac altii, dar eu cu Toma Cuzin dam textul de atat de multe ori pana cand il uitam si nu ne mai gandim noi la el, ci devine textul personajelor si atunci se gandesc personajele la noi. Dam textul pana nu ratam nici o virgula. Pauzele inseamna insa si rememorari ale episoadelor pe care le-am filmat si din nou alte rasete. Eu cred ca noul sezon vine cu ceva atuuri: aparitia in cateva episoade a lui Marian Ralea, faptul ca a mai trecut o perioada peste noi, echipa, o perioada care nu a putut sa faca decat bine si ne-a legat mai bine, ne-am inteles personajele si mai bine", incheie Adrian Văncică.

Si cuplul Bobita – Giani (Mihai Bobonete – Costi Dita) ramane pe baricade cand vine vorba de "combinatii". "Singura schimbare cred ca este faptul ca prietenia lui cu Giani devine mai certa si mai sigura", marturiseste Mihai Bobonete, "iar asta nu face decat sa-i puna pe amandoi in situatii si mai penibile decat pana acum. Pe criteriul unde-s doi puterea creste, veti vedea prostia la dublu, in sensul amuzant al lucrurilor. Baietii astia stiu cum sa aduca voia buna in casele telespectatorilor pentru ca merg la sigur si pe o reteta proprie si secreta."

Una dintre aceste situatii penibile are loc chiar in primul episod din "Las Fierbinti", cand Bobita gaseste in fata carciumii un carucior cu un bebelus si un bilet de adio. Speriat ca ar putea fi al sau, duce bebelusul il curtea lui Giani si fuge. "Tot ce pot sa zic e ca, printre altele, in viata lui Giani o sa se petreaga tot felul de intamplari cu: strigoi, ursi carpatini, reclame TV, roluri in filme romanesti... un copil… Din astea, cum are tot romanul", adauga Costi Dita despre personajul sau. Misterul bebelusului din carucior va fi elucidat in primul episod "Las Fierbinti", evident cu mult umor.



Si pentru Aspirina (Mirela Oprisor) lucrurile se complica in amor odata cu aparitia unui turc, sofer de tir, care intra cu masina in casa ei si-I darama peretii. Numai ca, in loc sa-i pese de casa, Aspirina se indragosteste de turc.

La randul lui, politistul Robi reuseste din nou sa fie un campion al legii… in mintea lui: "Doroftei este perfect constient de importanta pe care o are in mentinerea echilibrului intre fortele raului si fortele binelui in Fierbinti. Este perfect constient ca fierbintenii au nevoie de el ca de aer. El este un Superman, un Bruce Wayne, un Spiderman la un loc", povesteste actorul Leonid Doni. Criminalii nu mai au scapare acum, astfel ca Robi porneste o ancheta dupa accidentul turcului care transporta portocale, dar si ceea ce politistul crede a fi un grup de teroristi.

Noi invitati in sezonul al treilea


Sezonul de primvara nu va duce nici el lipsa de actori invitati sa ia parte la comedia rurala din Fierbinti. Asa se face ca dupa Horatiu Malaele sau Maia Morgenstern, in aceasta primavera telespectatorii ProTV se vor intalni in "Las Fierbinti" si cu Monica Davidescu sau Marian Ralea, care promit aparitii vesele si colorate.

"Am multi colegi si prieteni care joaca sau care lucreaza la acest serial. Asa ca abia am asteptat sa vad primul episod. M-am alaturat echipei pentru un personaj episodic: o verisoara a sotiei primarului, care vine din strainatate cu un copil. Negru. Si un nou iubit. Poet. Cam dus cu capu’. Cat am fost pe platoul de filmare m-am simtit bine, iar personajul mi s-a parut interesant, chiar daca e vorba doar despre o aparitie", declara actrita Monica Davidescu.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni