• PRO TV
  • 20 de scene nud memorabile: De la Angelina Jolie la Kate Winslet

20 de scene nud memorabile: De la Angelina Jolie la Kate Winslet

20 de scene nud memorabile: De la Angelina Jolie la Kate Winslet

Goliciunea in filme a devenit din ce in ce mai des intalnita in ultimii ani, dar putini au reusit sa ofere scene nud in scopuri artistice si nu pentru momente senzationaliste. Angelina Jolie, Kate Winslet sau Halle Berry sunt 3 actrite de Oscar care au renuntat la haine pentru arta si care au oferit unele dintre cele mai memorabile scene nud din istoria filmului.

GALERIE FOTO 20 de scene de dragoste memorabile din filme

Daca unele dintre actrite se feresc si declara ca nu se vor dezbraca niciodata, altele si-au cladit cariera cu acest gen de scene.
Kate Winslet ar merita pe deplin titlul de femeia cu cei mai vazut sani de planeta. Incepand cu  Titanic, actrita nu s-a sfiit sa arate cu ce-a inzestrat-o natura, dar a reusit de fiecare data sa creeze momente incitante, fara sa cada in derizoriu.

Halle Berry se afla si ea pe lista actritelor a caror cariera a fost complet revitalizata dupa ce a aparut intr-un rol controversat. In Monster's Ball, Berry joaca intr-una din cele mai dure scene de sex din ultimii ani, alaturi de Billy Bob Thornton. Desi gurile rele spun ca Oscarul i-a fost oferit mai mult pentru acele secvente si mai putin pentru talent, Halle Berry ramane una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood.

Insa nu doar femeile au creat scene de sex memorabile, ci si barbatii. Michael Fassbender a impresionat in drama Shame prin interpretarea sa, dar a devenit rapid unul dintre cei mai doriti actori de la Hollywood dupa ce a aparut complet gol si in cateva scene de sex dure si explicite.

Michael Fassbender joaca rolul unui dependent de sex, captiv in mirajul New York-ului si al propriului sau stil de viata distrugator. Si pentru ca este vorba de un personaj dependent de sex, nu puteau lipsi scene de nuditate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni