• PRO TV
  • Beyonce are un nou single. Piesa controversata imparte fanii in doua tabere: "E mult prea aroganta"

Beyonce are un nou single. Piesa controversata imparte fanii in doua tabere: "E mult prea aroganta"

Beyonce are un nou single. Piesa controversata imparte fanii in doua tabere: "E mult prea aroganta"

In ultimul timp, a fost ocupata sa fie mama si sotie, dar acum Beyonce isi pregateste o revenire spectaculoasa in muzica.

Cantareata de 31 de ani  a lansat un nou single, intitulat “Bow Down / I Been On”, impreuna cu o fotografie cu ea copil, intr-o camera plina de trofee. Mesajul transmis pare sa fie: "Chiar daca am luat o pauza, tot eu sunt regina!".



 

Versurile piesei emana incredere in sine si chiar agresivitate: 'I know when you were little girls you dreamt of being in my world. Don’t forget it. Respect that. Bow Down b****** ” ("Stiu cand erati fetite si visati sa fiti si voi in lumea mea! Nu uitati asta! Respectati-ma! Ingenunchiati t****")   / 'I took my time to live my life but don’t think I’m just his little wife. Don’t get it twisted this is my sh*t.' (Mi-am luat niste timp liber sa-mi traiesc viata, dar sa nu credeti ca sunt doar o sotioara. Sa nu intelegeti gresit, asta e treaba mea! )

Nu toti fanii ei au fost placuti surprinsi de noua ei piesa. “Cum poti face playback la ceremonia de inaugurare a presedintelui si apoi sa scoti piesa asta dezgustatoare si jignitoare? Sunt socat”,”E atat de aroganta in piesa asta” comenteaza fanii pe Twitter.


Asculta si tu piesa “Bow Down / I Been On”:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni