• PRO TV
  • Maruta mai face o minune la "Happy Hour": Fronica isi intalneste mama pentru prima oara

Maruta mai face o minune la "Happy Hour": Fronica isi intalneste mama pentru prima oara

Maruta mai face o minune la "Happy Hour": Fronica isi intalneste mama pentru prima oara

Seria minunilor lui Catalin Maruta continua miercuri la "Happy Hour", de la 17:30, pe ProTV. Ca sa faca o minune, Maruta i-a spus Fronicai ca o trimite in Belgia intr-o excursie. Doar ca, de fapt, excursia s-a dovedit a fi un plan bine pus la punct pentru ca participanta la ”Romanii au talent” sa isi intalneasca pentru prima data mama!

Si pentru ca surpriza sa fie de ambele parti, echipa "Happy Hour" s-a gandit la toate detaliile. La fel ca Fronica, si mama naturala a acesteia trebuia luata prin surprindere.

Lucru care s-a si intamplat, de altfel: ea credea ca urma sa dea doar un interviu reporterului "Happy Hour" care a mers in Belgia, cu un mesaj special pentru fiica sa. Intalnirea celor doua in mijlocul orasului belgian Charleroi a fost atat de emotionanta incat a atras atentia tuturor celor prezenti.

Dupa ce si-a vazut prima data mama, Fronica a mers la ea acasa si si-a cunoscut toate rudele: sase frati, cinci cumnate si cumanti si 16 nepoti. Mai mult decat atat, Fronica a luat pentru prima data masa alaturi de familia sa si a petrecut prima noapte in casa mamei.

Si pentru ca Fronica nu a iesit niciodata din tara, mama sa a dorit sa o duca la Bruxelles sa ii arate cateva dintre cele mai frumoase locuri din Belgia. La "Happy Hour" vei vedea cum una din cele sapte minuni ale lui Maruta i-a schimbat radical viata Fronicai.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni