• PRO TV
  • Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, la "Dupa 20 de ani"

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, la "Dupa 20 de ani"

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, la "Dupa 20 de ani"

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost invitatul editiei din 21 aprilie a emisiunii „Dupa 20 de ani” difuzata de Pro Tv de la ora 10:00.

Cand vor reusi trenurile de la noi sa circule cu o viteza superioara celei din 1944, adica mai mult de 40 de km pe ora, cand va deveni siguranta feroviara o prioritate, care au fost motivele demiterii CFR S.A. si care vor fi politicile care vor fi aplicate de acum inainte la ministerul transporturilor – acestea au fost cateva dintre temele dezbatute de ministrul transporturilor impreuna cu moderatorul emisiunii „Dupa 20 de ani”, Cristian Leonte si jurnalistii Claudiu Pandaru si Cristian Hostiuc.

Ministrul transporturilor, care recunoaste ca merge mai mult cu masina pentru ca trenurile nu reusesc sa ofere nici confort nici o viteza decenta este ferm hotarat sa nu stea deoparte si sa fie un „ministru jucator”.
„Fiecare domeniu sa fie condus de profesionisti si nu de politruci” e de parere Relu Fenechiu. Ministrul transporturilor a subliniat ca isi asuma raspunderea pentru decizia demiterii conducerii CFR S. A si este convins ca actuala echipa va face performanta.

Ministrul transporturilor a afirmat ca siguranta feroviara, aspect neglijat de fosta conducere a CFR S.A, este una dintre proritatile sale. Contractul cu Jandarmeria, care va fi functional incepand de luni, va asigura stoparea furturilor de componente de cale ferata.

Relu Fenechiu a dat asigurari ca, incepand din luna mai, rapidul va ajunge din nou, in cel mult doua ore, de la Bucuresti la Constanta. De altfel, cum sistemul de transport pe calea ferata se extinde tot mai mult, in ultima vreme, in Europa, ministrul Fenechiu este convins ca va reusi sa atraga bani europeni si pentru finalizarea, pana in 2016, a coridorului 4, care leaga Constanta de Arad.

„Sunt un om politic care mai are multe de zis in Romania”, spune Relu Fenechiu legat de anchetele care au pus sub semnul intrebarii numirea sa ca ministru. Fenechiu este de parere ca are „o colaborare impecabila cu Victor Ponta”, dar si ca, la inceputul anului viitor romanii vor simti in buzunarul lor efectele unei cresteri economice reale.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni