• PRO TV
  • Catalin Maruta si echipa sa au fost curentati in direct la "Happy Hour" de omul-baterie

Catalin Maruta si echipa sa au fost curentati in direct la "Happy Hour" de omul-baterie

Catalin Maruta si echipa sa au fost curentati in direct la "Happy Hour" de omul-baterie

A prajit mici si carnati cu mana, a facut jonglerii cu 200.000 de volti si i-a curentat pe Catalin Maruta si echipa sa in direct.

Biba Struja, cunoscut drept omul-baterie, a facut show miercuri, de 1 mai, la "Happy Hour", sub privirile uimite si fascinate ale unei tari intregi.

Sosit in platoul show-ului de la ProTV la invitatia "Happy Hour", sarbul care a intrat deja de doua ori in Cartea Recordurilor pentru abilitatile sale fantastice a reusit sa ii socheze pe toti. Invitatii lui Catalin Maruta, doamna Bamboi, Sissoko de la "MasterChef", nea Marin si Rica Raducanu au fost de-a dreptul socati sa vada cum omul-baterie sfideaza orice lege a naturii si manuieste dupa cum vrea el curentul electric.



Biba Struja a aprins un bec si un neon, a prajit carnati in direct, dar si mici, ca doar tot romanul sarbatorea 1 Mai. Mai mult decat atat, s-a jucat cu 200.000 de volti sub privirile uluite ale celor prezenti, astfel incat chiar Maruta a ramas fara replica.

La un moment dat, acesta a luat un neon pe care l-a conectat la o sursa de curent, dupa care a pus mana direct pe sursa de energie electrica fara sa fie afectat in vreun fel de cei 200.000 de volti. Uimit peste masura, Sissoko a declarat ca o locomotiva merge cu 27.000 de volti. Show-ul nu s-a oprit aici, caci invitatul special de la "Happy Hour" l-a poftit pe prezentator, dar si pe invitatii lui si bandul emisiunii sa formeze un cerc tinandu-se de mana, dupa care i-a curentat la propriu.



De pe Happylica, Biba i-a marturisit lui Maruta ca nu este la prima vizita in Romania si ca a mai fost in Moldova Noua, Timisoara si Resita, insa nu si la Bucuresti. Desi nu manaca nici peste, nici carne, Omul Baterie nu s-a sfiit sa umple platoul "Happy Hour" cu miros de mici prajiti chiar de mainile sale. Maruta a mai aflat de la el ca si-a descoperit acest talent cand avea 17 ani.

Lucra impreuna cu un coleg si a inceput ploaia: "Pe el l-a lovit fulgerul, dar eu nu am simţit nimic. Si atunci m-a bufnit rasul. M-am intrebat de ce nu m-a curentat. Primul meu contact cu curentul a fost la 220 volti. Nu am simtit nimic, nu m-am curentat", a povestit acesta la "Happy Hour".

Biba Struja, pe numele adevarat Slavisa Pajkic, este unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume. Sarbul, bolnav de displazie ectodermala, a devenit imun inaltei tensiuni si poate rezista, fara probleme, unui voltaj ridicat. Cu timpul, a invatat chiar sa-l controleze. Si-a descoperit talentul in urma unui accident in adolescenta, dupa cum a povestit la "Happy Hour", iar apoi si-a continuat intreaga viata cu experimente cu energie electrica.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni