• PRO TV
  • Aida Parascan, invitata la "Happy Hour". Castigatoarea "MasterChef" povesteste cum i-a schimbat viata show-ul culinar de la ProTV

Aida Parascan, invitata la "Happy Hour". Castigatoarea "MasterChef" povesteste cum i-a schimbat viata show-ul culinar de la ProTV

Aida Parascan, invitata la "Happy Hour". Castigatoarea "MasterChef" povesteste cum i-a schimbat viata show-ul culinar de la ProTV

Aida Parascan a venit in platoul emisiunii pentru a povesti cum i-a schimbat viata concursul de bucatarie.

"Vreau sa incep sa muncesc. As vrea sa scriu o carte. As vrea sa fac un turneu de bucatarie prin toata tara", a spus ea cand a fost intrebata ce ar vrea sa faca cu premiul de 50.000 de euro.

Inca emotionata, castigatoarea "Masterchef" din 2013 a povestit ca Chef Florin Dumitrescu a fost cel mai exigent jurat, cel care a avut cele mai aspre critici.

"Nici nu m-am gandit ca o sa ajung atat de departe", a marturisit ea la "Happy Hour".

Increzatoare si optimista, Aida Parascan a afirmat, referindu-se la drama prin care a trecut atunci cand l-a pierdut pe iubitul ei intr-un accident de masina, in timp ce era insarcinata cu primul copil: "Intotdeauna am vrut sa merg inainte. Trecutul e trecut".

Acum locuieste in Italia, are o relatie fericita de aproape 8 ani si inca doi copii minunati.

Cu lacrimi in ochi, dar si cuprinsa de o bucurie imensa, Aida si-a strans in brate trofeul si a marturisit ca fericirea pe care a simtit-o in acele momente a fost fara margini. “A doua zi am stat singura in camera uitandu-ma la trofeu, socata oarecum. Inca nu imi venea sa cred ca eu sunt cu adevarat MasterChef 2013”, a povestit aceasta. ”Pentru prima data in viata am reusit sa fiu numarul 1 bazandu-ma pe propriile mele forte. Acum am mai multa incredere in mine si sunt fericita si mandra de ceea ce sunt.”

Cu multa daruire, talent, ambitie si motivatie, Aida a reusit sa se pastreze in cursa pentru marele premiu si sa castige increderea si aprecierea juratilor care au declarat-o castigatoare a celui de-al doilea sezon. Marti seara, cel care i-a inmanat Aidei trofeul a fost chiar Petru Buiuca, primul “MasterChef”, cel caruia anul trecut primul sezon al show-ului de la ProTV i-a schimbat complet viata.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni