• PRO TV
  • Will Smith, dezamagit. Cel mai nou film al lui, un adevarat esec de box-office: "E cel mai prost film din ultimii 20 de ani"

Will Smith, dezamagit. Cel mai nou film al lui, un adevarat esec de box-office: "E cel mai prost film din ultimii 20 de ani"

Will Smith, dezamagit. Cel mai nou film al lui, un adevarat esec de box-office: "E cel mai prost film din ultimii 20 de ani"

“After Earth”, noul film al lui Will Smith s-a dovedit a fi un esec, avand cel mai slab debut din ultimii 20 de ani pentru actor.

Cu un buget de 130 de milioane de dolari, filmul a adus incasari de doar 27 de milioane de dolari in prima saptamana in cinematografele din SUA, clasandu-se pe locul al treilea, dupa filmele "Fast & Furious 6" si "Now You See Me."

Uite care-i parerea mea, Jimmy. Locul 3 este noul loc 1”, a incercat sa glumeasca Will Smith, invitat in emisiunea lui Jimmy Kimmel .

Actorul este dezamagit de rezultatele obtinute cu noul film, care a fost proiectul lui de suflet, prin care intentiona sa-l lanseze pe fiul sau, Jaden Smith, in lumea actoriei.

Criticii au desfiintat total pelicula, numind-o printre cele mai proaste filme facute vreodata, iar despre micul Jaden sustin ca nu a mostenit deloc talentul tatalui sau.

Au trecut aproape 20 de ani de cand am avut ultimul film care nu a fost nr. 1”, a recunoscut Will Smith, care incearca sa treaca cu eleganta peste acest esec.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni