• PRO TV
  • Acesta este adevaratul motiv pentru care Bianca e atat de slaba. Ce a dezvaluit roscata la "Happy Hour"

Acesta este adevaratul motiv pentru care Bianca e atat de slaba. Ce a dezvaluit roscata la "Happy Hour"

Acesta este adevaratul motiv pentru care Bianca e atat de slaba. Ce a dezvaluit roscata la "Happy Hour"

"Happy Hour" este si pe Voyo.ro.

Bianca si Victor au fost invitati la "Happy Hour" pentru a vorbi despre zvonurile potrivit carora roscata ar fi deja insarcinata, cu cateva luni inainte de nunta.

"Noi ne dorim gemeni, eu am in familie. Sora mamei are gemeni", a marturisit Victor Slav. Cat despre logodnica lui: "Bianca nu are nimic impotriva", a glumit prezentatorul.

Roscata a vorbit pentru prima data despre problemele serioase de sanatate care ar impiedica-o sa aiba o sarcina usoara si linistita. 

"Din pacate, in momentul de fata nu sunt insarcinata, nu am facut poza aceea cu intentie. Eu am o problema la piciorul drept, am fost la o multime de medici. Deplasarea la mine e foarte dificila, am dureri foarte mari daca stau 2 ore in picioare. Daca as lua in greutate 5 kg, ar fi imposibil sa ma deplasez. Mi-am propus ca dupa nunta sa mergem in America sa aflu de ce nu ma vindec. De vreo 10 ani am ramas cu problema la piciorul drept in urma unui accident.  Nu e o problema din punct de vedere estetic, dar sunt din ce in ce mai vanata acolo, se simt niste hematoame, am niste cheaguri de sange pe aceste vene, care m-ar fi putut predispune la infarct. Iar la piciorul stang mi-am zdrobit rotula la "Dansez pentru tine" si nu s-a mai vindecat. M-am ingrasat cateva kilograme in ultima perioada, 2-3 kg, nu se vad, dar deja am inceput sa schiopatez" a marturisit Bianca Dragusanu.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni