• PRO TV
  • Pe fata s-au evitat, la spate s-au atacat! Victor Slav, despre Adi Cristea: "Bianca i-a blocat numarul, e prea insistent"

Pe fata s-au evitat, la spate s-au atacat! Victor Slav, despre Adi Cristea: "Bianca i-a blocat numarul, e prea insistent"

Pe fata s-au evitat, la spate s-au atacat! Victor Slav, despre Adi Cristea: "Bianca i-a blocat numarul, e prea insistent"

E cod rosu de furtuna in lumea mondena! O ploaie de declaratii acide s-a pornit intre Victor Slav, viitorul sot al Biancai Dragusanu si Adrian Cristea, fostul iubit al roscatei. Toti trei au luat parte la...acelasi eveniment.

Adrian Cristea face dezvaluiri incendiare astazi, la "Happy Hour". Fii cu ochii pe ProTV de la 17.30!

Au sarit scantei si s-a confirmat ipoteza ca in triunghiul lor amoros e la fel ca-n cel al Bermudelor: cineva trebuie sa dispara, pana la urma...

Ora opt si jumatate, seara. Bianca Dragusanu si Victor Slav isi fac aparitia la o gala, unde domnul de la meteo urma sa fie desemnat cel mai sexy barbat al anului. Dupa nici o jumatate de ora, la orizont descaleca printul Cristea. Fara insotitoare de sex feminin, dar in mare verva.

Ora 22:00

Tensiunea se simte in aer. Mai bine de o ora, protagonistii au stat la mese diferite. Cristea i-a tot cautat Biancai privirea. In zadar.... Se ridica, deci, galant, pentru interviuri. Stupoare, insa: in timp ce fotbalistul raspunde la intrebari, fosta sa iubita si Victor trec...vajaind ca vijelia si ca plesnetul de ploaie pe langa el. Ca-ntr-o reclama la balsam pentru rufe - sau sampon, daca nu va place - parfumul zanei il determina pe Adi sa se intoarca si sa ofteze neputincios...din priviri: i-a luat-o altul!


Pe fata s-au evitat, la spate s-au atacat! Ce au spus Victor Slav si Adrian Cristea despre Bianca Dragusanu pe www.acasatv.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni