• PRO TV
  • Bianca Dragusanu l-a sarutat pe Victor Slav in direct la "Happy Hour". Cum a reactionat prezentatorul. Uite ce a facut: VIDEO

Bianca Dragusanu l-a sarutat pe Victor Slav in direct la "Happy Hour". Cum a reactionat prezentatorul. Uite ce a facut: VIDEO

Bianca Dragusanu l-a sarutat pe Victor Slav in direct la "Happy Hour". Cum a reactionat prezentatorul. Uite ce a facut: VIDEO

Emisiunea este si pe Voyo.ro.

Bianca Dragusanu a vorbit deschis la "Happy Hour" despre presupusa relatie dintre Catalin Botezatu si Anda Adam, cu toate ca nu a vrut sa intre prea mult in detalii.

"Relatia dintre Bote si Anda este doar de show. Intre ei doi nu e nimic, va spun sigur. Nu are cum", crede roscata. "M-as bucura sa-l vad fericit, langa oricine isi doreste el", i-a transmis ea fostului iubit.

"Parerea mea este ca ei sunt impreuna, avem pareri diferite", a glumit Victor Slav.

In continuare, cei doi au vorbit despre nunta. "Am probat verighetele, am stabilit data nuntii, urmeaza lista, care este ceva groaznic", a dezvaluit Bianca.

In plus, aceasta i-a facut iubitului ei si cea mai frumoasa declaratie de dragoste, urmata de un sarut in direct:

"Este cel mai frumos om din viata mea. Are grija de mine, pentru ca ce mi s-a intamplat in ultima perioada este foarte greu de descris in cuvinte si sa am un om care sa ma iubeasca neconditionat cu toate defectele mele si am foarte multe defecte... n-o sa am niciodata destula putere sa-i multumesc ca exista in viata mea. Este mai mult decat mi-as fi putut imagina", i-a marturisit ea.

"Voi vreti sa ma faceti sa plang", a intrebat Victor retoric. I-a revenit, insa, cheful de gluma in momentul cand Bianca l-a pupat: "Ma feream de gloss si tot n-am scapat", a spus el zambind.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni