• PRO TV
  • Cazul Alexandra Stan. De ce a depus cantareata plangere doar pentru santaj si nu pentru violenta si ce spun alti colegi si impresari

Cazul Alexandra Stan. De ce a depus cantareata plangere doar pentru santaj si nu pentru violenta si ce spun alti colegi si impresari

Cazul Alexandra Stan. De ce a depus cantareata plangere doar pentru santaj si nu pentru violenta si ce spun alti colegi si impresari

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

"Ma simt mai bine. M-am speriat putin ca a aparut in presa ca am dat inapoi, nu e adevarat, merg pana in panzele albe. Am formulat azi o plangere impotriva lui Marcel Prodan cu trei capete de acuzare: pentru talharie, santaj si violenta. Lucrurile mele sunt in posesia lui, banii mei, microfonul, laptopul, iar in momentul cand le-am cerut am luat bataie. Plangerea nu a putut fi depusa ieri, pentru ca nu avea semnatura mea avocatul. Nu am iertat pe nimeni legal si nici nu voi ierta, dar nu vreau sa traiesc cu ura si ranchiuna fata de el. Organele s-au sesizat, se va face dreptate. Voi incerca sa comunic prin intermediul casei mele de discuri de-acum incolo. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si am nevoie de cateva zile de recuperare", a explicat azi Alexandra Stan.

"Marcel Prodan nu-mi era iubit la momentul agresiunii. Nu a trimis pe nimeni si nici el nu a incercat sa ia legatura cu mine", a precizat Alexandra la "Happy Hour".

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Constanta a intrat in direct prin telefon la "Happy Hour" si a declarat ca plangerea Alexandrei Stan e facuta doar pentru un singur cap de acuzare, cel de santaj. Cantareata a precizat ca avocatul ei se ocupa acum de aceste aspecte, pentru ca ea e internata in spital, dar ca in final plangerea va avea trei capete de acuzare.




Artisti si impresari au discutat la "Happy Hour" cazul Alexandrei Stan.  Daniela Gyorfi, care e in industria muzicala de mai mult de 20 de ani, este alaturi de cantareata. "Mi-e greu sa cred ca cineva batut in halul asta vrea sa-si faca publicitate cu scandalul. Nu trebuie iertat acest barbat sub nicio forma".

Lucian, impresarul Innei, a vorbit si el despre acest scandal. "E un caz foarte trist. Eu nu-i cunosc personal, stiu ca Alexandra Stan e foarte talentata, iar Marcel Prodan e unul dintre cele mai buni producatori din tara. In cazul nostru (n.r. cu Inna) lucrurile sunt foarte clare si bine puse la punct. Avem mereu prevazute perioade de odihne. Banii nu se dau in plic, se dau prin ordin bancar. Ii urez  Alexandrei sa fie puternica si lucrurile se vor rezolva in final".


 

Luni, Alexandra Stan a dezvaluit ce s-a intamplat cu adevarat: "Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile si nu mai pot".

Tanara i-a povestit reporterului stirilor ProTV ca a fost lovita de Marcel Prodan sambata seara, cand s-au intalnit la studioul de inregistrari. Artista sustine ca managerul s-a infuriat cand i-a cerut banii, partea de pe urma mai multor concerte. Ea spune ca a fost lovita cu pumnii si picoarele pana cand a lesinat si cand s-a trezit, el a dus-o in masina, unde a continuat sa o bata. Alexandra a reusit sa scape si sa ceara ajutor, apoi a ajuns in spital.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni