• PRO TV
  • Razi cu lacrimi: cum reactioneaza oamenii cand le vorbeste Maruta in direct, la benzinarie. Cea mai tare faza marca "Happy Hour"

Razi cu lacrimi: cum reactioneaza oamenii cand le vorbeste Maruta in direct, la benzinarie. Cea mai tare faza marca "Happy Hour"

Razi cu lacrimi: cum reactioneaza oamenii cand le vorbeste Maruta in direct, la benzinarie. Cea mai tare faza marca "Happy Hour"

"Happy Hour" este intregral pe voyo.ro

Intr-o statie de benzinarie, echipa "Happy Hour" a montat cateva camere de filmat si un ecran prin care Catalin Maruta a putut sa vorbeasca in direct cu cei care opreau sa puna benzina. Acest experiment a fost aplicat cu succes si in SUA, in show-ul lui Jay Leno.

Nu trece mult timp si opreste prima masina, iar din ea coboara un domn care se apuca sa faca plinul. Il aude pe Maruta, insa nu isi da seama daca este un mesaj inregistrat sau in direct. Omul se uita spre ecran, in stanga si-n dreapta, incercand, cel mai probabil, sa-si dea seama daca este la "Camera ascunsa", dupa care plateste si pleaca. Pacat, tocmai a pierdut ocazia de a i se face plinul masinii pe gratis.

Urmatorul sofer, insa, este mai sociabil. Se amuza de situatie si profita de ocazie sa-i faca o declaratie de dragoste sotiei sale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni