• PRO TV
  • Mireasa minora se mandreste cu noua sa pereche de silicoane. Cat de mult a exagerat cu marirea bustului

Mireasa minora se mandreste cu noua sa pereche de silicoane. Cat de mult a exagerat cu marirea bustului

Mireasa minora se mandreste cu noua sa pereche de silicoane. Cat de mult a exagerat cu marirea bustului

Courtney Stodden a devenit celebra dupa ce s-a casatorit la numai 16 ani cu actorul Doug Hutchison, in varsta de 51 de ani la acea vreme. Doi ani mai tarziu, cei doi spun ca sunt fericiti impreuna si ca nimic nu le poate strica relatia.

Courtney s-a bucurat din plin de atentia tabloidelor din SUA, iar pentru a se mentine pe primele pagini ale ziarelor si-a marit bustul de la cupa C la DD.



Implanturile tinerei arata ciudat, mai ales ca nu se potrivesc cu silueta sa firava, insa Courtney sustine ca este multumita de rezultatul operatiei. Ea a fost surprinsa de paparazzi la cumparaturi, alaturi de sotul sau, motiv pentru care a facut tot posibilul pentru a-si scoate in evidenta noile achizitii, imbracata intr-un top negru, mulat si pantaloni scurti si incaltata cu o pereche de platforme foarte inalte.


"Nimeni nu m-a incurajat sa-mi maresc sanii. Doug chiar a fost impotriva operatiei si am avut tot felul de discutii, dar eu am castigat, asa ca iata-ma!", a declarat Courtney Stodden pentru E!.

Vezi aici mai multe fotografii cu Courtney

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni