• PRO TV
  • Bianca Dragusanu a ajuns la capatul puterilor. Roscata trece printr-un moment extrem de dificil: "Sunt epuizata fizic si psihic"  

Bianca Dragusanu a ajuns la capatul puterilor. Roscata trece printr-un moment extrem de dificil: "Sunt epuizata fizic si psihic"  

Bianca Dragusanu a ajuns la capatul puterilor. Roscata trece printr-un moment extrem de dificil: "Sunt epuizata fizic si psihic"  

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro

Bianca a fost pusa la zid de catre unul dintre fostii sau iubiti, Coco Paun. Dupa ce roscata a marturisit ca a fost batuta si abuzata ani de zile de catre Paun, acesta a negat toate afirmatiile Biancai si a aruncat toata vina pe actuala iubita a lui Victor Slav.

Tot scandalul a epuizat-o psihic pe roscata, care a publicat cateva mesaje in care explica momentele dificile prin care trece.

"Eu voiam sa trag un semnal de alarma impotriva violentei domestice. Sunt epuizata fizic, psihic. Am ajuns sa explic de ce sunt o victima. Am ajuns la dispozitia unor oameni care au profitat de sensibilitatea si slabiciunea mea. ma asteptam ca el sa aiba o reactie, dar nu ma asteptam sa i se creeze un val de credibilitate.", a spus Bianca, in direct la "Happy Hour".

"Stiu toata povestea. Este uimitor cum un astfel de individ poate sa faca asa ceva. El acum se afla pe prima pagina si este promovat. Dam dreptul la replica unui criminal?"
, a spus Victor Slav, reactionand la promovarea declaratiilor lui Coco Paun in paginile tabloidelor.

"Totul a plecat de la ce s-a intamplat cu Alexandra Stan. Ea a vrut sa traga un semnal de alarma. Este strigator la cer unde s-a ajuns. Nu poti sa dai credibilitate unui infractor si sa te intrebi daca are dreptate.",
a mai adaugat prezentatorul stirilor meteo.

In drect, prin legatura telefonica, a intrat si Madi, mama Biancai. Aceasta a povestit despre teroarea pe care a trait-o in urma cu 10 ani. "Imi este jena ca am ajuns A smuls-o de par si a tarat-o in masina, lovind-o. Nu va puteti inchipui cum arata cand am ajuns cu ea la spital. Mi-a spart usa de la apartament. Am gasit-o pe Bianca plina de sange, o calca in picioare. A sarit sa ma loveasca si pe mine.", a povestit mama roscatei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni