• PRO TV
  • Un baiat de 18 ani, cel mai tanar castigator la Loto in Marea Britanie. E incredibil ce a decis sa faca cu cele 25 milioane de euro

Un baiat de 18 ani, cel mai tanar castigator la Loto in Marea Britanie. E incredibil ce a decis sa faca cu cele 25 milioane de euro

Un baiat de 18 ani, cel mai tanar castigator la Loto in Marea Britanie. E incredibil ce a decis sa faca cu cele 25 milioane de euro

Un adolescent britanic a castigat la Loto mai multi bani decat ar putea cheltui un om obisnuit intr-o viata intreaga, scrie Daily Mail.

Un baiat de 18 a devenit cel mai tanar castigator la Loto din Marea Britanie, dupa ce a pus mana pe premiul cel mare, de 22 milioane de lire sterline – sau 25 milioane de euro, au dezvaluit rudele sale.

Adolescentul doreste sa ramana anonim, insa parintii sai au confirmat pentru presa din Marea Britanie ca el a fost norocosul care a castigat la loterie mai mult de 25 milioane de euro dintr-o lovitura acum cateva luni.

 

Spre deosebire de alti castigatori la loto, tanarul isi doreste sa ramana cu picioarele pe pamant si deja a donat o mare parte din bani unor fundatii caritabile. Daca povestile altor norocosi s-au transformat in cosmaruri, din cauza unei gestiuni dezastruoase a banilor si a unui stil de viata condimentat cu alcool, droguri si prostituate, adolescentul de 18 ani vrea sa se tina departe de necazuri si sa aiba in continuare o viata linistita si echilibrata.

El nu avea nevoie de bani, oricum nu ii place sa cheltuiasca. E un baiat foarte bun. Ce era sa faca cu atatia bani? A donat foarte multi bani in scopuri caritabile”, a declarat un prieten de-al lui pentru Birmingham Mail.

Tanarul a donat deja o parte semnificativa din bani organizatiilor, insa si-a pastrat si pentru el o suma frumusica, pentru a-si asigura un trai fara griji pe viitor, iar in present, sarbatoreste acest castig cu o vacanta in Orientul Mijlociu, unde s-a cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri, spun rudele sale.

Organizatorii jocului loto au refuzat sa confirme sau sa infirme identitatea castigatorului, insa au recunoscut ca recent o persoana a castigat 22 milioane de lire sterline

Sursa: Daily Mail

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni