• PRO TV
  • Beyonce, nud in paginile unei reviste: "Imi place sa arat ce ma face fericita, in special prin fotografie"

Beyonce, nud in paginile unei reviste: "Imi place sa arat ce ma face fericita, in special prin fotografie"

Beyonce, nud in paginile unei reviste: "Imi place sa arat ce ma face fericita, in special prin fotografie"

Beyonce, una dintre cele mai puternice femei din showbiz, este atent analizata de revista Flaunt in milionul de detalii care fascineaza la personalitatea ei, totul intr-un pictorial incitant, insotit de un interviu pe masura.

Chiar si pe Instagram, unde spontaneitatea este la mare pret, Beyonce are o imagine curata, atent slefuita, care prezinta fiecare fateta sa.



Intr-o fotografie, isi dezgoleste abdomenul atat de invidiat si isi pune in valoare sex appeal-ul care a dat nastere termenului "bootylicious", inclus acum in dictionare.

In alta imagine, posteaza biletele de multumire, scrise de mana, dedicate fanilor care o ajuta in eforturile ei filantropice.

Si tocmai cand credeai ca viata ei nu poate fi mai diferita de cea a unui om obisnuit, arata o poza cu ea mancand un snack pe ceea ce pare o masa pliabila.

"Am ales sa fiu discreta in legatura cu anumite aspecte ale vietii mele. Dar imi place sa arat ce ma face fericita, in special prin fotografie", spune ea in interviul pentru revista Flaunt.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni