• PRO TV
  • Gestul incredibil al unei femei boxer. Si-a sarutat adversara, cu putin inainte de un meci de mare intensitate

Gestul incredibil al unei femei boxer. Si-a sarutat adversara, cu putin inainte de un meci de mare intensitate

Gestul incredibil al unei femei boxer. Si-a sarutat adversara, cu putin inainte de un meci de mare intensitate

Cand doua femei atragatoare se saruta in public si se intampla sa mai fie si doua sportive foarte bune, iti vin automat in minte trei cuvinte: strategie de marketing.

Cu putin timp inainte de un meci intens, in care si-au impartit cu generozitate pumni in ring, campioana WBF la box categoria mijlocie Christina Hammer, de origine din Kazahstan, si adversara ei, suedeza Mikaela Lauren, s-au sarutat in vazul tuturor, la o conferinta de presa.

Vedetele ProTV se transforma in mesagerii prieteniei! Andreea Esca, Andi Moisescu sau Celentano te ajuta sa-ti surprinzi prietenii! Intra aici --- > http://friends.protv.ro/

Daca blonda a fost cea curajoasa si a initiat sarutul, bruneta a parut mai degraba surprinsa si amuzata de situatia cu pricina. Dupa cum era de asteptat, fotografiile si clipul cu momentul lor de tandrete au facut inconjurul presei internationale.



 

Hammer, 23 ani, si-a aparat titlul de campioana WBF la box categoria mijlocie in fata lui Mikaela Lauren, 37 ani, sambata seara in Dresden, iar gestul lor inedit le-a adus, cu siguranta, mult mai multi spectatori la meci.


Foto: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni