• PRO TV
  • Te-ai plictisit de terase? Afla care sunt cele mai bune locuri de iesit cu prietenii in vara aceasta

Te-ai plictisit de terase? Afla care sunt cele mai bune locuri de iesit cu prietenii in vara aceasta

Te-ai plictisit de terase? Afla care sunt cele mai bune locuri de iesit cu prietenii in vara aceasta

Indiferent ca ai toata vacanta la dispozitie sau doar cateva weekenduri pentru a te bucura de vara, nu ar trebui sa neglijezi timpul pe care il petreci alaturi de prieteni. Daca simti nevoia de ceva nou, iata cateva locuri ideale pentru a te distra alaturi de ei.

La piscina sau strand

Daca nu ai timp sa ajungi la mare vara asta sau mai ai de asteptat cateva saptamani bune, poti profita de vremea frumoasa de afara si te poti relaxa la piscina sau la strand. In plus, cateva ore de soare pe zi iti vor pregati pielea pentru mersul la mare.

Prietenia nu apare peste noapte, ea se castiga in timp. Arata-le prietenilor tai cat ii pretuiesti! Intra in aplicatia “Friends LIKE ProTV” --- > http://friends.protv.ro/

La picnic

Cu siguranta poti gasi o padure sau un parc unde sa poti organiza un picnic alaturi de prietenii tai. Avantajul este ca va aflati in aer liber si puteti juca badminton, fotbal, tenis sau va puteti relaxa pe patura, la un joc de carti.

La bowling sau biliard

Pentru zilele ploioase sau innorate, alege un local unde se poate juca bowling sau biliard si provoaca-ti prietenii la un joc. Nu conteaza ca te pricepi sau nu la asta, ci distractia de care vei avea parte.

La film

Vara 2013 vine cu multe premiere ale unor filme ce merita vazute. "Omul de fier 3", "Marele Gatsby", "Furios si Iute 6", "Marea Mahmureala 3", "Man of Steel: Eroul" sau comedia animata "Sunt un mic ticalos 2" sunt doar cateva exemple din blockbusterele anuntate pentru vara aceasta.

La karting

Nu trebuie sa stii sau sa-ti placa sa conduci pentru a te distra de minune la karting. Singurele dezavantaje sunt preturile putin cam piperate si faptul ca nu sunt foarte multe piste amenajate pentru a practica acest sport.

La baschet, volei, fotbal

Mai tii minte cand erai mic si bateai mingea in fata curtii sau in spatele blocului? Chiar daca ai crescut, inca mai poti avea parte de distractie pe cinste alaturi de prieteni. Aveti nevoie doar de o minge si multa imaginatie. Acum, ca scoala s-a incheiat, sigur puteti gasi o curte de liceu sau de scoala generala unde sa va jucati.

Tu ce alte activitati preferi? Spune-ne in sectiunea de comentarii de mai jos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni