• PRO TV
  • Bobita a dat carciuma din Fierbinti pe terasa selecta de la Mamaia. Comanda indrazneata a unei domnisoare l-a facut sa roseasca

Bobita a dat carciuma din Fierbinti pe terasa selecta de la Mamaia. Comanda indrazneata a unei domnisoare l-a facut sa roseasca

Bobita a dat carciuma din Fierbinti pe terasa selecta de la Mamaia. Comanda indrazneata a unei domnisoare l-a facut sa roseasca

Nea Marin face cocktail de vedete in fiecare marti si miercuri, de la 20:15, la ProTV si pe Voyo.ro la "Serviti, va rog!"

De data aceasta, actiunea se petrece in statiunea Mamaia. Mai aprig ca niciodata, Nea Marin agita bine de tot "cocktail-ul de vedete" inca din prima editie.

Oana Zavoranu, Razvan Fodor, Mihai Bobonete, Diana Dumitrescu, Nini si Sidia Sissoko sunt cap de afis in spectacolul plin ochi de munci, petreceri si confruntari spumoase.

Bobita a dat carciuma din sat pe terasa de fite de la mare. Aici, surpriza! O domnisoara i-a comandat un "Orgasm". Un cocktail pe care cat de carciumar ar fi el nu a putut sa i-l ofere.

"Eu daca n-am nicio treaba, de 18 ani cu aceeasi femeie, de unde sa-i dau eu Orgasm? Sa-i dea barbat-su", a spus Bobo dand din umeri.

Revezi emisiunea acum in intregime pe Voyo.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni