• PRO TV
  • Si-a facut bagajele si a plecat in tromba. Diana Dumitrescu, furioasa pe Nea Marin: "Am o problema cu iubitul Oanei Zavoranu"

Si-a facut bagajele si a plecat in tromba. Diana Dumitrescu, furioasa pe Nea Marin: "Am o problema cu iubitul Oanei Zavoranu"

Si-a facut bagajele si a plecat in tromba. Diana Dumitrescu, furioasa pe Nea Marin: "Am o problema cu iubitul Oanei Zavoranu"

Nea Marin face cocktail de vedete in fiecare marti si miercuri, de la 20:15, la ProTV si pe Voyo.ro la "Serviti, va rog!"  

A iesit cu scandal in cea de-a doua editie a emisiunii "Serviti, va rog!". Suparata ca Oana Zavoranu primea tratament preferential pentru ca nu se simtea bine, Diana Dumitrescu s-a certat cu Nea Marin, si-a facut bagajele, s-a urcat in masina si a plecat in tromba.

Emisiunea "Serviti, va rog" este disponibila INTEGRAL pe voyo.ro

Diana, care se afla in plin divort la momentul filmarilor, a explicat ca nu are incredere in iubitul Oanei Zavoranu, jurnalist la un tabloid, si ca s-a temut ca acesta ar fi putut incerca sa obtina informatii de la ea cu privire la divortul de Ducu Ion.

In cele din urma, actrita s-a calmat si a revenit in emisiune, gata sa puna umarul la treaba, alaturi de Oana.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni