• PRO TV
  • Shakira, constienta de defectele ei. Adevarul despre silueta divei latino la plaja, imbracata numai in bikini - FOTO

Shakira, constienta de defectele ei. Adevarul despre silueta divei latino la plaja, imbracata numai in bikini - FOTO

Shakira, constienta de defectele ei. Adevarul despre silueta divei latino la plaja, imbracata numai in bikini - FOTO

Este considerata una dintre cele mai sexy femei ale lumii, insa a recunoscut ea insasi ca dupa sarcina si nastere, corpul i s-a schimbat notabil.

Invitata in urma cu numai cateva luni la emisiunea lui Ellen DeGeneres, Shakira spunea ca este ingrijorata din cauza siluetei intrucat simte ca nu mai e la fel de provocatore ca inainte.

Vedetele ProTV te ajuta sa le faci o surpriza prietenilor. Uite cat de simplu e >>> http://friends.protv.ro/

"Aratam ca un shar pei imediat dupa nastere. Ma intrebam daca o sa mai fiu oare vreodata la fel de sexy ca inainte, daca iubitul meu se va mai simti la fel de atras de mine. Sunt atatea lucruri cu care trebuie sa ai de-a face, apar atatea temeri", povestea atunci diva.

Spre deosebire de alte vedete insa, Shakira nu a apelat la diete drastice pentru a-si recupera corpul de dinaintea sarcinii, ci a lasat timpul sa treaca si a ales un stil de viata sanatos, care sa dea rezultate pe termen lung. Incetul cu incetul, vedeta a revenit la abdomenul de fier la care ravneau atatea femei.

Din pacate insa, ea mai are putin de lucrat in zona coapselor, pe care nu a avut inca suficient curaj sa o etaleze la plaja. Acoperita cu o pereche de pantaloni scurti negri, transparenti, fosta antrenoare de la "Vocea" a fost surprinsa de paparazzi pe plajele din Hawaii, alaturi de iubitul ei, fotbalistul Gerard Pique.

Mai multe fotografii pe perfecte.ro


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni