• PRO TV
  • Diana Dumitrescu renunta la inhibitii. A pozat topless intr-o sedinta foto incendiara

Diana Dumitrescu renunta la inhibitii. A pozat topless intr-o sedinta foto incendiara

Diana Dumitrescu renunta la inhibitii. A pozat topless intr-o sedinta foto incendiara

Dupa un divort destul de dureros, Diana Dumitrescu uluieste cu un pictorial extrem de sexy, realizat pentru revista Unica.

Diana a renuntat la inhibitii si s-a descotorosit de sutien, spre bucuria turistilor aflati pe plaja unde poza blondina.

Fosta sotie a producatorului Ducu Ion a povestit la povestiri Adevarate, la AcasaTV, ca a depasit o perioada dificila, iar atentia primita de la presa dornica sa afle motivele despartirii nu i-a priit deloc.

De altfel, frumoasa actrita a filmat pentru emisiunea "Serviti, va rog!" cand era in plin divort si a recunoscut ca a fost foarte afectata de acest moment dificil. Insa Diana spune ca a ramas in relatii bune cu Ducu si spera ca pe viitor sa mai colaboreze profesional cu el.

Sedinta foto a Dianei a atras si cativa curiosi, care nu si-au putut desprinde privirea de frumoasa actrita. Blondina a pozat in costum de baie, iar pe finalul shooting-ului, a renuntat la sutien si si-a acoperit bustul cu bijuterii.



De o luna si jumatate, de cand a aparut prima oara stirea ca Diana si Ducu Ion divorteaza, artista a fost urmarita non-stop de jurnalisti. Acum, apele s-au mai calmat, iar Diana a inceput sa isi revina si sa se relaxeze.


Diana Dumitrescu renunta la inhibitii. A pozat fara sutien pentru o sedinta foto mai mult decat incendiara pe www.acasatv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni