• PRO TV
  • Cel mai simplu test de infidelitate. Cum iti dai seama daca partenerul de viata te insala

Cel mai simplu test de infidelitate. Cum iti dai seama daca partenerul de viata te insala

Cel mai simplu test de infidelitate. Cum iti dai seama daca partenerul de viata te insala

Vacanta cu familia reprezinta cea mai simpla modalitate de a afla daca partenerul de viata este infidel, acestuia fiindu-i foarte greu sa gestioneze relatia cu amanta sa, in perioada concediului, potrivit huffinghtonpost.co.uk.

Sarah Symonds, o femeie care a fost implicata in relatii extraconjugale, a declarat pentru Daily Mail ca unui barbat infidel ii este mult mai greu sa gestioneze relatia cu amanta sa, atunci cand este plecat in vacanta cu familia. Potrivit lui Symonds, de multe ori, barbatii isi iau amantele si in vacantele petrecute alaturi de sotiile si copiii lor, acestea fiind cazate in camere de hotel separate de cele in care sta familia.

Symonds spune ca unul dintre semnele care arata ca sotul are o amanta este acela cand barbatul devine "foarte protector" cu telefonul mobil. De asemenea, un alt indiciu ca sotul ar putea avea o amanta este atunci cand acesta sustine ca are dureri de burta sau de stomac, tocmai pentru a evita activitatile impreuna cu familia.

In cazul in care o femeie considera ca partenerul de viata ii este infidel, Symonds o sfatuieste sa ii ceara acestuia telefonul mobil pentru a trimite un mesaj. De asemenea, ea trebuie sa observe cu mare atentie reactia acestuia.

Desi sfaturile lui Symonds sunt destinate femeilor, se pare ca procentul sotiilor care insala in vacanta este mult mai mare, potrivit unui studiu publicat pe undercoverlovers.com. Platforma a chestionat 3.000 de membri si a descoperit ca 74% dintre femei au fost infidele pe durata vacantei, fata de doar 68% dintre barbati.

Citeste mai multe pe MEDIAFAX.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni