• PRO TV
  • Peste 500 de tineri au participat la preselectiile pentru un nou sezon "Dansez pentru tine". GALERIE FOTO

Peste 500 de tineri au participat la preselectiile pentru un nou sezon "Dansez pentru tine". GALERIE FOTO

Peste 500 de tineri au participat la preselectiile pentru un nou sezon "Dansez pentru tine". GALERIE FOTO

Forfota si emotiile au cuprins ieri hotelul Ramada Parc din Capitala. Veniti din toate colturile tarii, cei care spera sa obtina un loc in ringul visurilor de la ProTv au venit sa demonstreze ca stiu sa lupte in pasi de dans pentru un vis arzator. Peste 500 de oameni s-au inscris la preselectiile celui de-al XIV-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, fie pe pagina oficiala care a gazduit inscrierile, fie direct la fata locului.

Se pare ca anul asta avem dansatori foarte buni si asta pentru ca noi de peste sapte ani tot crestem nivelul acestui tip de miscare, prin tot ceea ce se vede la Dansez pentru tine. Ne bucuram ca am avut o contributie atat de importanta si pentru toti am un singur sfat: Dansati, dansati si iar dansati!”, a declarat Edi Stancu, prezent si el la preselectii pentru a testa aptitudinile aspirantilor la un loc in ringul visurilor. Cocuta, Bogdan Boanta si Vova au venit si ei pentru a-i sustine pe participanti si pentru a le da cateva sfaturi numai bune de urmat.  

Orsova, Iasi, Botosani, Oradea, Hunedoara, Arad, Galati, Braila, Focsani, Campina sunt doar cateva dintre orasele din care pasionatii de dans au plecat ieri dis de dimineata cu sufletul deschis pentru a participa la preselectiile show-ului, desfasurate in Bucuresti.

Pe cat sunt de diferite visurile pentru care spera sa aiba sanse sa lupte prin dans, pe atat de arzatoare este dorinta de a le vedea aievea. Fie ca vor sa-si ajute parintii, sa-si salveze de suferinta un apropiat, sa-si deschida propria scoala de dans sau sa gaseasca resursele financiare pentru continuarea studiilor, cu totii stiu ca la Dansez pentru tine au marea sansa ca visul lor sa faca cel mai important salt: de la dorinta la implinire. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni