• PRO TV
  • El este noul sex-simbol de la Hollywood. Sotia lui e mai mare cu 23 de ani si e adesori confundata cu mama lui

El este noul sex-simbol de la Hollywood. Sotia lui e mai mare cu 23 de ani si e adesori confundata cu mama lui

El este noul sex-simbol de la Hollywood. Sotia lui e mai mare cu 23 de ani si e adesori confundata cu mama lui

Aaron Taylor Johnson, noul sex-simbol de la Hollywood, a devenit faimos cu rolurile sale din filmele "Anna Karenina", unde l-a interpretat pe contele Vronsky, si Kick-Ass.  

Actorul de origine britanica are numai 23 de ani si este casatorit de un an cu Sam Taylor-Wood, o regizoare in varsta de 46 de ani. Cei doi s-au cunoscut in 2009, pe platourile de filmare de la pelicula "Nowhere Boy" si au impreuna doua fetite de 3 ani, respectiv un an si jumatate.



Aaron a fost acuzat in mod voalat ca s-a casatorit cu Sam doar pentru a-si asigura roluri in viitoare productii regizate de aceasta, insa actorul a vorbit deschis despre casnicia sa, spunand ca pentru el, varsta este doar o cifra neimportanta.



"Mi se pare de-a dreptul interesant cum oamenii cred ca varsta conteaza in vreun fel. Cum iti mai poti da seama de varsta cuiva in zilele noastre? E bizar. Pentru mine, anii nu conteaza. Sotia mea se simte mai tanara decat ma simt eu. Este o femeie cu picioarele pe pamant, extrem de inteligenta, creativa si sunt foarte atras de ea", a povestit Aaron, intr-un interviu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni