• PRO TV
  • Diana Dumitrescu, vacanta alaturi de prieteni in Santorini. FOTO

Diana Dumitrescu, vacanta alaturi de prieteni in Santorini. FOTO

Diana Dumitrescu, vacanta alaturi de prieteni in Santorini. FOTO

Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei “Ingeri pierduti” care incepe din 9 septembrie, de luni pana joi, de la ora 20.30, ACASA, a mers impreuna cu prietenii o saptamana in Santorini, unde s-a bucurat de mare, de soare, dar si de mancarea traditionala.

Diana si prietenii ei au inchiriat o masina si au vizitat toate satele din jurul statiunii: “Am vizitat cetatea Ancient Thera, am fost in Pyrgos, un sat foarte vechi din varful muntelui, unde se merge pe jos ca intr-o cetate, iar privelistea este extraordinara. Mi-au placut foarte mult bisericutele, stradutele cu alb si albastru, care aratau absolut impresionant. Am vazut farul din capatul insulei, mi-a placut Red Beach, unde poti ajunge doar traversand un deal printre pietre, ca apoi sa ramai fascinat de un golf cu piatra rosie si nisip negru cu rosu. E ametitior, ramai pur si simplu blocat”, povesteste actrita.

Diana a facut plaja cel putin trei ore pe zi, a citit cele doua carti pe care si le luase cu ea, ba chiar si-a mai cumparat inca una de acolo, in ton cu vacanta: “My Family and Other Animals”, despre o familie care se muta intr-o insula din Grecia. 

Actrita din telenovela “Ingeri pierduti” s-a intors cu multe suveniruri din vacanta: “Mi-am cumparat o rochita in genul celor grecesti, alba, scurta, foarte frumoasa, cu boruri aurii si o centura aurie in talie. In rest, am cumparat multe suveniruri, cateva cutii de bijuterii albe cu scoici, rame de fotografii, magneti de frigider si nelipsitul ulei de masline delicios pentru orice fel de mancare”, spune Diana. 

Diana Dumitrescu va reveni ca protagonista alaturi de Ioan Isaiu, acasa, din 9 septembrie, de luni pana joi, de la ora 20.30, in noua telenovela “Ingeri pierduti”, a carei lansare o asteapta cu nerabdare: “Sunt foarte emotionata, dar sigura ca telespectatorii vor fi cuceriti de poveste”, adauga actrita. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni