• PRO TV
  • Diana Dumitrescu, in cea mai decupata rochie. Uite cat de mult a lasat sa se vada

Diana Dumitrescu, in cea mai decupata rochie. Uite cat de mult a lasat sa se vada

Diana Dumitrescu, in cea mai decupata rochie. Uite cat de mult a lasat sa se vada

Prezenta la un eveniment monden, actrita din telenovela "Ingeri Pierduti", difuzata de postul Acasa de luni pana joi, de la 20:30, a reusit sa atraga toate privirile cu tinuta ei.

Diana Dumitrescu a purtat o rochie cu spatele complet dezgolit si nu a ezitat sa se lase fotografiata intr-o ipostaza foarte sexy.Diana Dumitrescu si Ioan Isaiu sunt protagonistii telenovelei "Ingeri pierduti", noua productie romaneasca marca MediaPro Pictures, difuzata de AcasaTV de luni pana joi de la 20:30, al carei subiect este inspirat din campania ProTV "Tu stii ce mai face copilul tau?", castigatoare a premiului Emmy.Diana Dumitrescu
joaca rolul unei tinere mame, Cristina, care se intoarce de la munca, din strainatate, sa il recupereze pe Luca (Timur Vultureanu), copilul pe care l-a abandonat in urma cu cativa ani din dorinta de a-i oferi o viata mai buna. Primele secvente pe care Diana le-a filmat cu Timur au fost fost cele mai emotionante si cel mai greu de jucat.

"Una din primele secvente filmate pentru telenovela 'Ingeri Pierduti' este cea a revederii dintre Cristina si Luca. O secventa foarte grea. A fost foarte dificil sa intru in pielea Cristinei, din cauza faptului ca eu nu am copii. Am stat foarte mult de vorba cu regizorii si colegele mele de platou care au copii si care au incercat sa imi explice sentimentul. M-am straduit sa redau cat de bine am putut la momentul respectiv, ceea ce credeam eu ca inseamna sa fii respins de propriul copil. Acum, dupa luni de zile de filmat, m-am atasat mult de Timur si daca ar fi sa filmam din nou, cred ca as reactiona altfel, as face altfel.... De asemenea, acum imi imaginez ca am facut-o si eu pe mama sa sufere in momentele in care ne certam sau nu ii ascultam sfaturile. Sunt sigura ca nu este usor pentru nici o mama sa treaca prin astfel de situatii. Cat de bine mi-a iesit secventa, las la aprecierea telespectatorilor", declara Diana Dumitrescu.

Totodata, destinul ii aduce in cale posibilitatea unei noi povesti de dragoste, insa Cristina ezita sa intre intr-o relatie cu Alex (Ioan Isaiu): "Cea mai mare dorinta a personajului meu este sa recastige dragostea fiului ei si isi canalizeaza toata energia in aceasta directie. De frica sa nu-si piarda copilul prefera sa nu se implice intr-o relatie si automat, viata ei amoroasa trece in plan secund", adauga Diana.

Ioan Isaiu, protagonistul telenovelei, il interpreteaza pe Alex, un consilier financiar din Targoviste cu afaceri in Bucuresti, care se indragosteste de Cristina: "Este povestea de dragoste a unui om matur, caruia i se da sansa sa iubeasca din nou, dupa ce intr-un trecut nu foarte indepartat a pierdut o mare iubire. Viata ii ofera un om deosebit, pe care il primeste in viata lui, cu toate ca trece printr-o dilema existentiala, pentru ca isi imparte trairile intre dragoste si recunostinta fata de femeia care l-a ajutat la un moment dat, dar care se dovedeste ca si-l doreste langa ea doar din orgoliu. Este un rol rupt din viata, personajul meu avand si slabiciuni, care uneori primeaza, dar si calitati care il fac sa fie indragit", spune Ioan Isaiu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni