• PRO TV
  • Elena Ionescu, emotii mari la primul dans. Cel mai dur comentariu a venit de unde se astepta mai putin: "Pari stearsa"

Elena Ionescu, emotii mari la primul dans. Cel mai dur comentariu a venit de unde se astepta mai putin: "Pari stearsa"

Elena Ionescu, emotii mari la primul dans. Cel mai dur comentariu a venit de unde se astepta mai putin: "Pari stearsa"

"Dansez pentru tine" e in fiecare vineri, de la 20:30 la ProTV.

Elena Ionescu (Mandinga) si Adrian Baranga (Freek) fac pereche la "Dansez pentru tine".

In varsta de 25 de ani, Adrian face parte din trupa de dans a Antoniei si danseaza pentru a le asigura parintilor sai o viata mai buna. Adrian i-a lasat singuri pe acestia pentru a veni in Bucuresti sa-si indeplineasca visul de a deveni dansator. Mama lui e bolnava de diabet, iar tatal sau are pareza pe partea dreapta. Elena si Adrian au avut parte de un mic incident in timpul dansului. Papusa legata de spatele lui Adrian nu a putut fi dezlegata foarte usor in timpul interpretarii punandu-le probleme.

Emisiunea "Dansez pentru tine" este integral pe VOYO.RO.

Emilia Popescu le-a dat 8, Mihai Petre - 8, Beatrice -8, Edi Stancu - 8,5, Elwira - 7,5 pentru freestyle. Juratii le-au reprosat ca nu danseaza inca ca o pereche sudata si ca Elena pare "moale" cand danseaza, ca nu-si foloseste musculatura.

Dintre toti, Elwira Petre a fost cea care a pus punctul pe I, cu un comentariu neobisnuit de dur: "Elena, e o mare diferenta intre voi. Ai o mare naturalete, dar pari stearsa, parca esti in ceata. Iti trebuie mai mult curaj sa te exprimi", i-a transmis ea Elenei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni