• PRO TV
  • Modul inedit prin care un roman a primit un job in Marea Britanie. Gestul de nota 10 care i-a impresionat pe angajatorii sai

Modul inedit prin care un roman a primit un job in Marea Britanie. Gestul de nota 10 care i-a impresionat pe angajatorii sai

Modul inedit prin care un roman a primit un job in Marea Britanie. Gestul de nota 10 care i-a impresionat pe angajatorii sai

Un roman care venise la un interviu de angajare in Marea Britanie a dejucat furtul unui telefon mobil din firma, fapt pentru care patronii acesteia, impresionati de curajul si moralitatea lui, i-au oferit un loc de munca.

Florian Betivu, in varsta de 33 de ani, astepta pentru un interviu la o firma cand a vazut un barbat ce parea suspect, care a sustras un iPhone si a plecat. Tamplarul l-a urmarit si, dupa un schimb de replici, hotul a returnat telefonul, dupa care a fugit din nou, scrie Daily Express.

Romanul a returnat telefonul patronilor firmei Una Design, Michele Pemberton si Dustin Wise, din Cheltenham si, pentru fapta sa, a fost rasplatit cu un loc de munca.

"Am vazut un tip suspect venind in showroom. Era ceva in felul in care se uita in jur. Apoi l-am vazut cum a pus telefonul in buzunar si a plecat. I-am spus: «Vreau telefonul din buzunarul tau». El pretindea ca nu stie despre ce vorbesc. «Vreau telefonul, apoi te voi lasa in pace». El a inceput sa alerge. L-am prins la coltul cu Cheltenham Ladies' College. M-a amenintat: «Te voi lovi». Eu i-am raspuns: «Haide, loveste-ma»", a povestit romanul.

"Era mai mare decat mine, dar eu sunt un alergator mai bun. El a fugit iar si l-am urmarit pana la strada St. George. Atunci mi-a dat telefonul. Nu sunt genul de persoana care sa stea deoparte si sa ii lase sa fure. Nu este corect", a mai declarat el.

Incantati de curajul lui, sefii companiei i-au oferit romanului un post de instalator.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni