• PRO TV
  • Sore si Dark s-au apropiat extrem de mult pe ringul de dans, dar juriul voia altceva: "Mi-ar placea sa va atingeti mai mult"

Sore si Dark s-au apropiat extrem de mult pe ringul de dans, dar juriul voia altceva: "Mi-ar placea sa va atingeti mai mult"

Sore si Dark s-au apropiat extrem de mult pe ringul de dans, dar juriul voia altceva: "Mi-ar placea sa va atingeti mai mult"

"Dansez pentru tine" e in fiecare vineri, de la 20:30 la ProTV.

Sore si partenerul sau, George Trascau, au fost primii care au intrat in ringul de la "Dansez pentru tine" vineri seara, iar cei doi au ales sa execute un dans provocator de reggaeton. Imbracata intr-o tinuta foarte sexy, cu o bustiera neagra, din piele si pantaloni scurti, cu talie inalta si cizme pana la genunchi, Sore si-a dat toata silinta pentru ca dansul sa fie pe placul juriului.



Desi au primit note bune, juratii au remarcat ca Sore si George nu au fost in cea mai buna forma: "Sore mi s-a parut un pic obosita. A fost un dans greu, iar Sore a fost mai crispata in executie", a considerat Emilia Popescu, in timp ce Elwira Petre a observat ca perechea formata din cei doi are chimie, dar si-ar fi dorit mai multa interactiune intre ei: "Mi-ar fi placut sa va atingeti mai mult".



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni