• PRO TV
  • Adela Popescu, despre unul dintre cei mai doriti barbati de la noi: "El chiar crede ca e cel mai sexy barbat din Romania". Adevarat sau fals?

Adela Popescu, despre unul dintre cei mai doriti barbati de la noi: "El chiar crede ca e cel mai sexy barbat din Romania". Adevarat sau fals?

Adela Popescu, despre unul dintre cei mai doriti barbati de la noi: "El chiar crede ca e cel mai sexy barbat din Romania". Adevarat sau fals?

Colegi de platou in diferite proiecte de la ProTV, Adela Popescu si Razvan Fodor sunt buni prieteni in viata reala si isi petrec adesea timpul liber impreuna.

Asa s-a intamplat recent, cand cei doi s-au vazut la o cafea. Momentul a fost imortalizat intr-o fotografie, insa mai savuroase au fost "dezvaluirile" care au insotit poza.

"El chiar crede ca e cel mai sexy barbat din Romania. :))))) Noroc ca e un om senzational, ca altfel n-ar mai fi prietenul meu.:))))", a glumit Adela Popescu.

Prezentatorul "MasterChef" i-a raspuns actritei pe acelasi site de socializare:

"Azi ne-am vazut la o cafea si m-am pozat cu buna mea prietena Adela Popescu... ea mi-a scris un mesaj (ce-i drept, frumos) si tin sa-i raspund: "Stai linistita, ca tin pasul!! :)))))))", a scris Razvan Fodor.

Adela Popescu, cel mai mare fan "MasterChef": "Marti seara anulez tot, stau nemancata toata ziua si la 20:30 ma postez in fata televizorului".




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni