• PRO TV
  • Radu Valcan, sexy in bucatarie, cu muschii si tatuajele la vedere. Fotografia pentru care toate femeile o invidiaza pe Adela Popescu

Radu Valcan, sexy in bucatarie, cu muschii si tatuajele la vedere. Fotografia pentru care toate femeile o invidiaza pe Adela Popescu

Radu Valcan, sexy in bucatarie, cu muschii si tatuajele la vedere. Fotografia pentru care toate femeile o invidiaza pe Adela Popescu

Radu Valcan si Adela Popescu sunt impreuna din 2010 si, dupa aproape patru ani de relatie, sunt la fel de indragostiti unul de celalalt.

Actorul stie cum sa mentina flacara pasiunii vie in cuplu si o copleseste pe iubita lui cu surprize si declaratii de dragoste la tot pasul.

O dovada de iubire a fost o cina pregatita chiar de el, intr-o tinuta care-ar impresiona orice femeie. Radu Valcan a intrat in bucatarie sigur pe el si pe talentul sau culinar, cu muschii si tatuajele la vedere pe sub sort.

"Specialistii spun ca in fiecare zi trebuie sa-ti surprinzi partenera cu ceva. Oua sa ai...ca un peste simplu poa' sa faca oricine", le-a marturisit Radu fanilor de pe o retea de socializare.

Incantata de gestul romantic al lui Radu Valcan, dar si de fizicul iubitului sau, Adela Popescu s-a laudat pe net cu cina pregatita de iubitul ei: "Masterchef face pofta de mancare. Noroc cu sexi bucatarul meu", a scris Adela pe Facebook.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni