• PRO TV
  • Will Smith si Martin Lawrence salveaza situatia si aduc hohotele de ras in "Baieti rai", duminica seara, de la 20.30, la ProTV

Will Smith si Martin Lawrence salveaza situatia si aduc hohotele de ras in "Baieti rai", duminica seara, de la 20.30, la ProTV

Will Smith si Martin Lawrence salveaza situatia si aduc hohotele de ras in "Baieti rai", duminica seara, de la 20.30, la ProTV

Azi, de la 20:30, Will Smith si Martin Lawrence fac un duo de zile mari in blockbuster-ul "Baieti rai", in care actiunea si comedia de calitate ii vor tine pe telespectatori cu ochii pe ProTV pana in ultimul minut al filmului.

Marcus Burnett (Martin Lawrence) si Mike Lowrey (Will Smith), eroii povestii, sunt doi detectivi trasniti, parteneri in cadrul departamentului de politie din Miami. Marcus este tipul familist, pe cand lui Mike ii plac aventurile de orice fel.  

Intr-o noapte, o cantitate impresionanta de heroina in valoare de o suta de milioane de dolari este furata chiar de sub nasul politiei, iar Marcus si Mike au la dispozitie saptezeci si doua de ore pentru a recupera marfa. In joc sta chiar reputatia politiei, si pentru ca situatia nu era suficient de complicata, detectivii afla ca singurul martor care ii poate ajuta sa rezolve cazul este o femeie foarte provocatoare. Detectivii trebuie sa o protejeze cu orice pret si ajung sa se dea unul drept celalalt ca sa o convinga sa le dea informatiile de care au nevoie.

Cu doua nominalizari la premiile Oscar si patru nominalizari la Globurile de Aur, Will Smith ocupa locul treizeci si cinci in topul Forbes al celor mai puternice celebritati din lumea intreaga. Daca pentru filmul “Baieti rai” a fost platit cu suma de doua milioane de dolari in 1995, pana in 2012, cota actorului a crescut intr-un ritm ametitor, Will fiind platit cu nu mai putin de douazeci de milioane de dolari pentru “Barbati in negru 3”.

Martin Lawrence, celebru pentru umorul sau spumos, a declarat ca si-a inceput cariera de “comediant” inca din copilarie, cand incerca sa o amuze pe mama lui si sa-i ridice moralul, aceasta pentru ca era nevoita sa intretina nu mai putin de sase copii lucrand in mai multe magazine pe post de casiera. Mai mult, pe vremea cand era elev, profesorii obisnuiau sa ii aloce ultimele minute din ora ca sa-i faca pe colegii sai sa rada.

Cu un buget de numai nouasprezece milioane de dolari, filmul a reusit sa stranga la casele de bilete din toata lumea fabuloasa suma de o suta patruzeci si unu de milioane de dolari. “Baieti rai” a reprezentat debutul regizoral al lui Michael Bay, celebru pentru filmele “Armaggedon” si “Pearl Harbor”. “ In «Baieti rai» am avut doi actori incredibili si un buget foarte mic. Filmul a batut record dupa record si a atins o coarda sensibila la public, iar pe Will Smith l-a transformat intr-un star”, a declarat Bay.

Actiune la intensitate maxima, rasturnari de situatie, replici memorabile si comedie marca Will Smith si Martin Lawrence, toate se regasec in filmul “Baieti rai”, pe care telespectatorii vor avea ocazia sa-l urmareasca duminica seara, de la 20:30, numai la ProTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni