• PRO TV
  • O profesoara din Cluj i-a impresionat pe specialistii Cambridge. Este una dintre cele mai bune profesoare de limba engleza din lume

O profesoara din Cluj i-a impresionat pe specialistii Cambridge. Este una dintre cele mai bune profesoare de limba engleza din lume

O profesoara din Cluj i-a impresionat pe specialistii Cambridge. Este una dintre cele mai bune profesoare de limba engleza din lume

O profesoara de la o scoala de cartier din Cluj-Napoca a castigat o bursa acordata de prestigioasa universitate Cambridge celor mai buni dascali de limba engleza din intreaga lume, informeaza Yahoo Romania.

Tanara se numeste Catalina Cocan, are 32 de ani si preda limba engleza la Scoala Alexandru Vaida-Voievod si a fost recompensata pentru bunele practici in procesul de predare, evaluare si dezvoltare profesionala. Ea si patru alti profesori de engleza au fost alesi dintre cei aproximativ 2000 de dascali din intreaga lume care au aplicat pentru aceasta bursa. 

Profesoara foloseste, pentru a-i ajuta pe elevii sai, de la clasa pregatitoare pana la clasa a VIII-a, cele mai noi si mai eficiente tehnici de predare a materiei. 

Salariul lunar, de doar 1.000 de lei, nu a impiedicat-o sa isi conduca elevii spre performanta. 

"Poate nu in fiecare clasa, dar la o clasa din doua intalnesc un elev pe care, cred eu, reusesc sa-l schimb in bine. Acest lucru ma motiveaza foarte tare. si ma intalnesc cu copilul acela, care de la inceput a vorbit cu mine numai in engleza, si ma intreaba ceva in engleza si se mai intampla sa fie cate un coleg de alta specialitate prin preajma... deja ziua e salvata”, spune, zambind dascalita originara din Bistrita.

Profesoara a prezentat specilistilor Cambridge moduri distractive si extrem de eficiente de predare a limbii engleze in scolile din Romania si din alte tari cu specificul tarii noastre.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni