• PRO TV
  • Romanii, printre cei mai buni din lume la tuning: Povestea unui record mondial si a unui pariu de $100.000

Romanii, printre cei mai buni din lume la tuning: Povestea unui record mondial si a unui pariu de $100.000

Romanii, printre cei mai buni din lume la tuning: Povestea unui record mondial si a unui pariu de $100.000

O echipa din Romania a reusit sa intre in clubul select al celor mai tari ingineri de tuning din lume: Despre performanta lor a scris o lume intreaga, la propriu:

Cativa tineri ingineri din Romania au primit acum cateva luni un telefon pentru a "aranja" o masina undeva in Grecia.!?  Miza, o lupta de orgoliu dintre 2 rusi bogati, faimosi pentru pasiunea pentru viteza si masini modificate.

De ce romanii? Simplu, pentru ca sunt printre cei mai buni din lume la acest capitol. In portofoliul lor stau inca 2 recorduri de necontestat: cel mai rapid Nissan GT-R din Europa, dar si cel mai puternic golf Mk6 cu motor de 2 litri.

Dupa multa munca, pe 22 decembrie un Lamborghini Gallardo modificat ia startul intr-o cursa speciala Moscow Unlim 500+ pe o pista de avion din Grecia, pentru un client care tocmai pusese pariu pentru 100.000 de dolari in fata unui Nissan AMS Alpha 12+ GT-R.

Finalul? Recordul pentru cea mai rapida plecare de pe loc la distanta de o mila este doborat: 20.845 secunde, fata de 22.538 de secunde precendetul, iar castigatorul, rusul pregatit de romani, pleaca si cu trofeul, dar si cu banii.

Rezultatul romanilor de la Exelixis Motorsport nu a ramas fara ecou in lume, pentru ca ei si-au pus acum amprenta pe un nou record mondial.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni