• PRO TV
  • Episodul final din "Prietenii tai" a fost vizionat de un numar de telespectatori cat de doua ori populatia Romaniei. Din 24 februarie, serialul revine la ProCinema

Episodul final din "Prietenii tai" a fost vizionat de un numar de telespectatori cat de doua ori populatia Romaniei. Din 24 februarie, serialul revine la ProCinema

Episodul final din "Prietenii tai" a fost vizionat de un numar de telespectatori cat de doua ori populatia Romaniei. Din 24 februarie, serialul revine la ProCinema

“Este vorba despre sex, relatii, cariere si o vreme din viata ta cand crezi ca totul este posibil . Si este vorba si despre prietenie, pentru ca, atunci cand esti singur intr-un oras mare, Prietenii tai sunt familia ta” – astfel si-au prezentat proiectul producatorii serialului “Prietenii tai” casei de productie NBC in urma cu exact 20 de ani. Iar proiectul “Friends” s-a transformat curand in serialul cu un impact urias asupra oamenilor din intreaga lume.

La aniversarea a 10 ani de la difuzarea ultimului episod din “Prietenii tai”, telespectatorii Pro Cinema se pot intalni cu Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler si Ross, in fiecare saptamana, de luni pana joi, de la ora 21:00. 

Episodul final din “Prietenii tai” a fost vizionat de un numar de telespectatori cat de doua ori populatia Romaniei si inca putin in plus, iar totul s-a transformat, in Statele Unite, intr-un eveniment de proportii nationale. In New York, ultimul episod din “Prietenii tai” a fost proiectat pe un ecran urias, in Times Square si a putut fi vizionat de mii de oameni.

Psihologii au investigat impactul cultural al serialului si au descoperit ca acesta a influentat oamenii in cele mai variate moduri posibile. De la expresii ca cea a lui Joey, "How you doin'?", care au intrat in limbajul argotic uzual al tinerilor si pana la modul de a structura frazele al lui Perry, s-a observat ca “Prietenii tai” au avut un impact considerabil asupra limbii engleze. Si nu numai. Cafenelele Central Perk s-au raspandit in toata lumea si un stil de viata nonconformist specific celor din Friends a fost adoptat de multi tineri. “Friends este unul dintre acele rare show-uri care a facut reale schimbari in cultura americana” este si concluzia la care a ajuns Universitatea din  Buffalo.

Acum, la exact un deceniu de la difuzarea unuia dintre cele mai urmarite episoade ale unui serial din toata istoria televiziunii, ochii tuturor fanilor se indreapta spre cei care formeaza distributia indragitului serial: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Pery, David Schwimmer. Vor avea o intalnire dupa 10 ani? Se va filma un nou episod? 

“Este exact ceea ce am sperat. Toti am terminat filmarile cu sentimentul ca este un nou inceput. Iar publicul a simtit la fel: ca un nou capitol s-a deschis in viata personajelor”, spunea David Schwimmer la finalul filmarilor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni