• PRO TV
  • Alina Eremia, o transformare WOW. De la pustoaica timida la tanara plina de sex-appeal: FOTO

Alina Eremia, o transformare WOW. De la pustoaica timida la tanara plina de sex-appeal: FOTO

Alina Eremia, o transformare WOW. De la pustoaica timida la tanara plina de sex-appeal: FOTO

Alina Eremia calca pe urmele Antoniei si isi lanseaza o colectie de haine by MOJA. Cantareata si-a pus amprenta stilului personal asupra outfit-urilor, iar colectia cuprinde zeci de produse, de la rochii, topuri, fuste, pantaloni sau accesorii ham, cu preturi cuprinse intre 119 si 349 de lei.

"Pentru ca sunt o impatimita a modei, sunt putine site-uri de fashion pe care nu le-am descoperit inca. Vara trecuta, mi-a atras atentia colectia MOJA by Antonia, asa ca am inceput sa imi fac temele si sa aflu mai multe despre MOJA. La cateva luni dupa aceea, echipa de acolo mi-a propus sa lansam o colectie MOJA by Alina Eremia".



"Nici nu am stat pe ganduri, am spus "DA" pe loc. De atunci, am vizitat frecvent atelierul lor, am realizat tot felul de schite, pana cand am ajuns in final la o colectie de tinute pentru sezonul de primavara" spune Alina.



"Look-urile variaza de la smart-casual, purtate cu o pereche de sneakers, o provocare venita din partea designerilor internationali, pana la outfituri glam, perfecte pentru o seara in oras sau o iesire in club. Am pus accent pe combinatia alb-negru, care nu da gres niciodata, si rosu, culoarea pasiunii, perfecta pentru noul sezon. Sper din tot sufletul ca noua colectie sa aiba succes in randul tinerelor din Romania”, a spus Alina.



Alina Eremia face parte din 2010 din trupa ajunsa un adevarat fenomen in Romania - LaLa Band

Desi s-a inscris in ultima zi de casting, Alina a avut norocul sa fie selectata pentru a juca in serialul fenomen “Pariu cu viata”. “Am aflat destul de tarziu de casting si m-am inscris in ultima zi. Cred ca a fost mana destinului. Eram in perioada de teze, chiar in aceeasi zi cu castingul am avut una. Emotiile traite in perioada castingului ne-au apropiat si mai mult deoarece toti ne doream sa fim printre cei selectati, visam deja la ce va urma. si iata ca visele devin realitate! “LaLa Band” este o sansa, o oportunitate de a ne exprima pe ritmurile muzicii. S-a transformat intr-un proiect ambitios, asa cum sunt toti membrii trupei”, spune Alina.



Alina Eremia s-a nascut pe 15 decembrie 1993, in Buftea, a reprezentat tara la Eurovision Junior 2005 si a iesit pe locul 5, castigand Europredictia anuala cu 169 puncte. Alina a fost membra a grupului Miracol timp de 6 ani, in tot acest timp ea studiind pianul la Scoala de Arte din Bucuresti.  A castigat numeroase premii de-a lungul carierei sale.



Aceasta a debutat in anul 1997 la emisiunea Abracadabra, castigand locul 3. De asemenea a participat la dublarea in limba romana a unor desene animate.



In prezent, poate fi vazuta in telenovela muzicala "O noua viata", difuzata pe acasa TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni