• PRO TV
  • Paul Ipate ii strica petrecerea socrului Horatiu Malaele, in „Alta saptamana nebuna”, astazi, de la 21.30, la ProTV

Paul Ipate ii strica petrecerea socrului Horatiu Malaele, in „Alta saptamana nebuna”, astazi, de la 21.30, la ProTV

Paul Ipate ii strica petrecerea socrului Horatiu Malaele, in „Alta saptamana nebuna”, astazi, de la 21.30, la ProTV

Comedia “Alta saptamana nebuna” se apropie de final, iar penultimul episod pregateste multe surprize telespectatorilor. Joi seara, de la 21:30, Alex Puica (Paul Ipate) isi revine dupa bataia de la spital din ziua precedenta, insa multe alte accidente comice il asteapta acasa.

Alex il surprinde pe Fane (Ionel Mihailescu), fratele socrului sau si militar de cariera, care incearca sa se sinucida. Atunci, Fane ii cere ajutorul lui Alex sa marturiseasca familiei adevarul despre relatia lui cu Vivi (Adrian Ciobanu), care este mai mult decat una de prietenie.

Intre timp, Natalia (Tora Vasilescu) organizeaza o serata in cinstea sotului ei, Emilian (Horatiu Malaele), unde o invita si pe matusa Iulia, care este nevazatoare. La petrecere, Alex se joaca cu bastonul matusii si, accidental, ii varsa acesteia cafeaua pe haine. Dupa aceea, uita sa o supravegheze si matusa cade neputincioasa in piscina.

Cand, in sfarsit, Fane isi face curaj si vrea sa-si declare, in fata familiei, dragostea pentru un barbat, Maria (Diana Cavallioti) anunta ca momentul nasterii a venit si ca trebuie sa plece imediat la spital.

“Alta saptamana nebuna“ este continuarea, in sapte episoade, a serialul “O saptamana nebuna“. Povestea personajelor continua in noul sezon, unde Alex și Maria au parte de o alta “saptamana fericita”, in preajma venirii pe lume a primului lor copil.

Serialul “Alta saptamana nebuna“ este difuzat in fiecare joi, de la ora 21.30, la PRO TV.

“Alta saptamana nebuna“: Normal ar fi banal!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni